Landelijke hanglampen

De Pendellamp – schitterend accessoir voor iedere kamer

Pendellampen behoren tot de categorie hanglampen en worden aan het plafond bevestigd. In tegenstelling tot plafonnières hangen pendellampen aan het plafond. Omdat pendellampen meestal in hoogte verstelbaar zijn, kunnen ze afhankelijk van de situatie individueel aangepast worden. Met een dimmer kan de lichtintensiteit van de pendellampen geregeld worden, waardoor men voor verschillende sferen en bijzonder aangenaam zacht licht kan zorgen. Als visueel middelpunt van een specifieke ruimte heeft de pendellamp, ook in uitgeschakelde toestand, een hoge decoratieve waarde.

Pendellampen in landhuisstijl

Pendellampen in landhuisstijl zijn een veelzijdige oplossing voor al uw verschillende ruimtes. Hoewel deze stijl zijn oorsprong heeft in de huizen van eenvoudige plattelands bewoners, geeft de landhuisstijl helemaal geen ouderwetse of goedkope indruk. Tegenwoordig zijn er veel verschillende variaties van de landhuisstijl: Scandinavisch, Italiaans, Brits of Zwitsers. In ons assortiment vindt u voor elk van deze interieurstijlen de passende pendellamp, die uw inrichting compleet maakt. Vooral bij de landhuisstijl is het zo eenvoudig om een "passende" pendellamp te vinden, omdat hierin zo veel verschillende motieven en patronen voorkomen. Ook de combinatiemogelijkheden zijn haast onbeperkt. Rustieke huishoudelijke voorwerpen, erfstukken of op de vlooienmarkt uitgestalde rariteiten zijn allemaal onderdeel van de landhuisstijl-Deko. Met een rustieke pendellamp wordt deze interieurstijl perfect aangevuld. In onze online-shop heeft u een grote keuze in klassieke landhuis-pendellampen, maar ook prachtige pendellampen in landhuisstijl die tijdloze elegantie uitstralen.

Een decoratieve pendellamp maakt elke ruimte mooier

De pendellamp is het visuele middelpunt van elke ruimte. Een mooie pendellamp is zowel in de woon-, slaap- of kinderkamer een aantrekkelijke accessoire en meer dan alleen maar een lichtbron. Deze lamp wordt in de meeste gevallen op een centrale plek in de kamer gemonteerd en met een lichtschakelaar vlak bij de deur bediend. Daardoor is het de eerste lamp die aangaat bij het betreden van de ruimte. Zij zorgt voor de eerste indruk. Maar ook in uitgeschakelde toestand heeft de pendellamp een groot aandeel in het aanzicht van een ruimte. Extra zorgvuldigheid bij het maken van uw keuze is dus zeker aan te raden. Kijkt u rustig rond in onze online-shop. Daar vindt u een enorm assortiment en vast en zeker ook de passende pendellamp voor uw woonruimte.


  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen bedenktijd
+32 (0) 2 - 588 1 488

Ma t/m Do 08-18 uur
Vr 08-17 uur

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 Voucher

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.