Lantaarnpalen

Lantaarnpalen, niet alleen voor op straat

U kent lantaarnpalen wellicht van de wegen en parken. Ook in uw eigen tuin kan een lantaarnpaal uw tuin gelijkmatig verlichten, voor veiligheid zorgen en een romantische sfeer scheppen.

De verschillende soorten lantaarnpalen

Lantaarnpalen zorgen voor een smaakvolle, gelijkmatige verlichting in uw tuin. U denkt misschien bij lantaarnpalen aan de klassieke modellen, maar in onze webshop zijn ook talloze moderne lantaarnpalen verkrijgbaar. Door de verschillende vormen en kleuren vindt u altijd een lantaarnpaal die past bij de stijl van uw huis. Naast kleuren als wit, groen, zwart of grafiet kunt u ook letten op de vorm van uw lantaarnpaal. Zo geven lantaarnpalen met een bolvormig of driehoekig glas een moderne sfeer aan uw tuin. Ook zijn er lantaarnpalen met ledlicht. Deze zijn zeer geschikt als buitenlamp, omdat ze minder warmte afgeven en daardoor veiliger zijn in vochtige omgevingen.

Lantaarnpaal of sokkel, wat is het verschil?

Op lampen24.be vindt u zowel lantaarnpalen als sokkels. Het verschil zit in de hoogte. Tuinsokkels zijn palen die zo’n 80 centimeter lang zijn. Lantaarnpalen hebben daarentegen een lengte van minstens 180 centimeter. Alles daartussenin wordt ‘tuinpaal’ genoemd. Een lantaarnpaal is hoger en verspreidt het licht daardoor beter over uw tuin. Wilt u meer doeltreffend licht of heeft het licht als functie om uw paden te verlichten? Dan is een sokkel wellicht een betere keuze.

Kies de lantaarnpaal die bij u past

Een lantaarnpaal geeft uw tuin het romantische effect van een sfeervolle wandeling door het park. Of u nu kiest voor een klassieke of een moderne variant. Op lampen24.be ontdekt u de meest uiteenlopende modellen, gaande van een klassieke lantaarnpaal tot een lantaarn in een moderne stijl.

Lantaarnpalen online bij Lampen24.be
  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen bedenktijd
+32 (0) 2 - 588 1 488

Ma t/m Do 08-18 uur
Vr 08-17 uur

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 Voucher

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.