Nachtlampen/ Stopcontactlampen

Ruimtes van extra licht voorzien – met stopcontactlampen

Stekkerlampen, ook stopcontactlampen of nachtlampjes genoemd, zijn producten die geschikt zijn om in verschillende ruimtes als extra lichtbron te dienen. Wat betreft deze nachtlampen, zijn dat bijzonder handige producten: als je al lekker in bed ligt hoef je er niet meer uit om naar de wandschakelaar te lopen. De stopcontactlamp kan namelijk gemakkelijk vanuit je bed uitgeschakeld worden. Verder kunnen zulke lampen ook goed onder keukenkastjes gebruikt worden. Als er op deze plek een stopcontact aanwezig is, dan hoeft u niet aan de onderbouw- of inbouwspots, die op of onder keukenkastjes gemonteerd worden. Door de stekkerlamp simpelweg in het stopcontact te steken, hebt u de mogelijkheid uzelf in dit schaduwrijke bereik gemakkelijk en flexibel van het benodigde licht te voorzien.

Praktisch design voor een gemakkelijk te integreren stopcontactlamp

Nachtlampen zijn praktische producten. Onder het keukenkastje, maar ook op andere plaatsen komt het op het functionele design van dit product aan. Hoewel er enige variatie in de vorm van de lampenkop te ontdekken valt, is het toch het materiaal en de kleur van het oppervlak wat domineert. Producten met een chroomkleurig oppervlak doen bijvoorbeeld zeer professioneel en bescheiden aan, zodat men deze wat betreft haar stijl moeiteloos overal kan inzetten. Witte stekkerlampen zijn onder andere ideaal voor het gebruik in de keuken, aangezien men deze kleur toch altijd met hygiëne verbindt. En laat dat laatste nou een must in de keuken zijn.

Stopcontactlampen voor onderweg

De stekkerlamp is het ideale reisproduct. Ze laat zich moeiteloos in de koffer meebrengen. Voor verblijf in het buitenland is eventueel een wereldstekker verkrijgbaar, maar zelfs wanneer deze benodigd wordt bewaart de nachtlamp haar verbazingwekkende flexibiliteit. Ze maakt licht op elke plek nodig, ook daar waar het hotel niet aan een lichtbron gedacht had. De stekkerlamp zorgt kortom voor een grote portie comfort.


  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 60 dagen bedenktijd
+32 (0) 2 - 588 1 488 Contact

Ma t/m Do 09-18 uur
Vr 09-17 uur

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 korting

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.