Wandfakkels

Wandtoortsen - moderne varianten op een oeroude lamp

Wandtoortsen zijn een bijzondere vorm van wandverlichting. Ze geven indirect licht en zorgen daarmee voor een warme, comfortabele sfeer. Met fakkelverlichting aan de wand brengt u accenten aan. Schakel ze daarom apart van de overige verlichting. Veel mensen gebruiken een wandtoorts om schilderijen, trofeeën of spiegels te verlichten. Ze maken deel uit van de wand- en interieurdecoratie.

Treed in het spoor van onze voorvaders met een wandtoorts

De wandtoorts is geen uitvinding van nu. De vroegste bewoners van ons land gebruikten hem in eenvoudige vorm en met een open vlam, om hun holen te verlichten. Tegenwoordig gebruiken we echte fakkels als sfeerverlichting bij tuinfeesten. We hangen ze op aan de muur of steken ze in de grond. Veiliger en ook te gebruiken voor binnen is een wandtoorts met een lamp die op een vlam lijkt.

Voor elke smaak een wandtoorts

Sommige modellen wandtoortsen in ons assortiment bootsen de oorspronkelijke fakkels na. Andere hebben juist een modern ontwerp. Kortom, voor elke stijl vindt u de juiste wandtoorts. Met zo'n juweeltje aan de wand, dat indirect licht verspreidt, maakt u uw huis nog gezelliger en aantrekkelijker: een wandtoorts is een perfecte verrijking naast de open haard of als gezellige terrasverlichting.
Wandlampen geven indirect licht. Daarmee zorgt u voor een warme, comfortabele sfeer. Als u ze apart van de overige lampen schakelt, zorgt u voor accenten. Veel mensen gebruiken ze als deel van de wand- en interieurdecoratie en voor het belichten van schilderijen, trofeeën en spiegels. Het concept van de wandlamp gaat ver terug in de geschiedenis. Al heel lang geleden bevestigden de vroegste bewoners van ons land fakkels aan de wand, om hun holen te verlichten. Tegenwoordig zijn er nog vele wandlampen in de vorm van een fakkel te koop, ook al hebben ze geen open vuur meer als lichtbron.


  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen bedenktijd
+32 (0) 2 - 588 1 488

Ma t/m Do 08-18 uur
Vr 08-17 uur

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 Voucher

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.