Binnenverlichting Hal

Halverlichting

Functionele lampen voor de entree van het huis

Welke lamp is het beste geschikt voor de gang?

Afhankelijk van de gang zijn er verschillende verlichtingsmethoden beschikbaar. Naast gewone plafondverlichting zijn LED-panelen ook een goede keuze. Deze panelen hebben een uiterst vlak ontwerp en zorgen ervoor dat een kleine gang groter lijkt.

Wandlampen, vooral met gemodelleerd licht, zijn vanwege de montagehoogte echte blikvangers. Inbouwlampen zijn ook een stijlvolle oplossing. Als er een hoek in de gang is, dan zijn er ook rail- en kabelsystemen beschikbaar.

Verlichting hal led paneel

LED-panelen zijn óók geschikt voor gangen met een laag plafond.

Halverlichting

Wandlampen overtuigen met hun design en lichtvormgeving.

Verlichting hal inbouwspots

Verstelbare inbouwlampen verlichten gangen op geheel individuele wijze.

Wat zijn de voordelen van LED halverlichting?

Hoewel het licht in de gang zelden permanent brandt, loont de energie-efficiëntie en dus de kostenbesparing van LED lampen zich ook in dit geval. Bovendien is deze technologie bij uitstek geschikt voor doorgangen waar het licht vaak in- en uitgeschakeld wordt. LED verlichting is immers uiterst schakelvast.

LED lampen overtuigen ook vanwege de lichtkwaliteit. Bij de inrichting van gangen is een hoge kleurweergave van Ra 80 noodzakelijk, zodat er voldoende licht is om bijvoorbeeld kleding en make-up in de spiegel te controleren.

Verlichting hal
Halverlichting

Wanneer zijn bewegingsmelders de moeite waard voor de gang?

Bewegingsmelders bieden het gemak van verlichting die automatisch in- en uitschakelt. Hierdoor zijn deze niet alleen interessant voor grote trappenhuizen in openbare gebouwen, maar ook voor de gang thuis die u met een volle boodschappentas betreedt.

Sommige halverlichting beschikt over een geïntegreerde bewegingsmelder. Als de LED technologie niet vast geïnstalleerd is, dan moet u zeker kiezen voor LED lichtbronnen. LED verlichting bereikt in tegenstelling tot spaarlampen direct 100% helderheid zonder aanloopfase.

Wilt u meer weten over verlichting in de hal of een ander onderwerp met betrekking tot licht en verlichting? Neem dan contact op met onze experts – telefonisch via het nummer +32 (0) 2 - 588 1 488 of via het contactformulier.

  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

€15 korting

*Bij een minimale uitgave van €80. Niet geldig in combinatie met andere acties.