Design-wandlampen

Een design wandlamp als kunstwerk

Een design wandlamp is meer dan alleen een lichtbron. Het is een kunstwerk dat een ruimte net zo aankleedt als een foto. Design wandverlichting geeft op twee manieren structuur aan de muur: door de lampbehuizing en door het licht dat verspreid wordt. In het ideale geval geeft een design wandlamp een kamer zowel bij uit- als inschakeling van de lamp een bijzondere sfeer en een exclusief karakter. Kijk gerust rond in onze webshop. We zijn er zeker van dat u precies die design wandverlichting vindt, die een perfecte artistieke aanvulling op uw persoonlijke interieur is.

Wandverlichting wordt vaak onderschat

In veel huizen moet de wandverlichting tot een minimum beperkt of zelfs weggelaten worden, door het ontbreken van elektrische leidingen in de muur. Terwijl aansluitingen voor plafondverlichting vanzelfsprekend zijn, leiden goed zichtbare wandlampen net als design wandlampen, een grauw bestaan. Wandlampen zijn niet dringend noodzakelijk om een toereikende algemene verlichting tot stand te brengen, en worden daarom vaak niet meegenomen bij de keuze van lampen. Daarbij komt ook dat opvallend mooie design wandlampen die op ooghoogte hangen, veel beter tot hun recht komen dan plafondlampen, die boven je hoofd hangen.

Design wandverlichting in plaats van kunstobjecten aan de muur

Omdat wandlampen de meesters van de sfeervolle accentlichten zijn, worden sommige wandlampen, zoals straallampen en spotlights, graag gebruikt om kunstwerken te verlichten en te accentueren. In tegenstelling tot een eerder onopvallende wandlamp, die door zijn functie zelf op de achtergrond staat, is een design wandlamp zelf het kunstwerk dat geen nadruk nodig heeft. Een design wandlamp kan de stijl van het huis en van de bewoner op een speciale manier benadrukken en versterken.


  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen bedenktijd
+32 (0) 2 - 588 1 488

Ma t/m Do 08-18 uur
Vr 08-17 uur

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 Voucher

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.