Houten wandlampen

Houten wandverlichting brengt de natuur in huis

Hout staat voor de dynamische kracht van de natuur. Wij associëren daar groei en beweging mee. Maar hout zorgt ook voor gezelligheid, die we graag in huis halen. Juist houten wandverlichting zorgt door de combinatie van hout met welgevormd glas, glanzend messing of een lichtdoorlatende stoffen kap voor een aangename comfortabele atmosfeer. Bijkomend voordeel: het hoogwaardige natuurlijke materiaal hout maakt de houten wandlamp tot een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam product. Daar zult u lang plezier van hebben!

Niet eenvoudig kiezen met zoveel keus

Maar de vele verschillende houtsoorten maken de keus niet bepaald makkelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit berk, beuk, els of weerbestendig teakhout. Ook is er een grote keuze in stijlen. Een houten wandlamp in Aziatische stijl is evengoed een blikvanger als een model in een rustige en strakke stijl. Sommige modellen zijn extra flexibel, omdat ze zowel horizontaal als verticaal opgehangen kunnen worden. Misschien wisselt u ze na een poosje en geeft u uw houten wandlamp een nieuwe richting?!
Houten wandverlichting - functionaliteit hand in hand met esthetiek en elegantie

Of het nu licht of donker, geolied of natuurlijk hout is - hout zorgt voor net dat beetje extra in elk design. Zo geeft een lichtdoorlatende stoffen kap warm licht en zorgt een decoratieve lampbehuizing van hout voor indirect licht. Met behulp van spotlights kan houten wandverlichting uw lievelingsschilderij of lievelingsfoto in de schijnwerpers zetten, zodat ze veel meer zijn dan alleen decoratie. Houten wandverlichting valt op door haar raffinement, de vele details en de eenvoudige elegantie.


  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen bedenktijd
+32 (0) 2 - 588 1 488

Ma t/m Do 08-18 uur
Vr 08-17 uur

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 Voucher

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.