Lampen met landelijke flair

De landelijke stijl is niet alleen populair op het platte land, in landelijke huizen. Nee zeker niet, want de landelijk woonstijl zien we ook terug in veel stedelijke appartementen. maar ook in de stad veel gezien. De moderne landelijke woonstijl ligt heel dicht bij de Scandinavische stijl, waardoor er ruimte is voor vloeiende overgangen.


Wat is typisch landelijk?

Een sierlijke combinatie van hout, glas, metaal en keramiek.


De moderne cottage-stijl kan worden omschreven als de landelijke broer van de trendy hygge-stijl. Want ook hier gaat het om gezelligheid met veel hout. En warme glazen accenten, speelse keramische details en massieve metalen elementen mogen niet ontbreken in de landhuisstijl.

Nu shoppen
Wand- of plafondlamp Portico | 2013055

Landelijke keukenverlichting


De typisch landelijke keuken kan niet zonder keramische lampen. Geperforeerde patronen, die licht- en schaduwspel op de muren creëren, zien er bijzonder mooi uit. En houten lampen zijn ook geweldig in de keuken. Ze brengen natuurlijke gezelligheid in huis.

Categorie bekijken

Nu shoppen

Landelijke woonkamerverlichting


Rustieke balken en krakende vloerplanken - zo stel je je een ouderwets gezellig landelijk woonkamer voor. Lampen gemaakt van hout, glas en lichte textieltinten zijn een uitstekende match. Als een staande lamp naast de fauteuil of bank, kunnen ze worden gebruikt om harmonieuze eilanden van licht voor ontspanning te creëren.

Categorie bekijken

Vloerlamp Dunja | 9621223
Nu shoppen
Kroonluchter ROMA | 4508090

Landelijke kroonluchters


Solide en rustiek - dit is een facet van de populaire landelijke lampen. Wat past er nou beter in dit beeld dan een kroonluchter van zwaar metaal? Als u het bijzonder rustiek vindt, moet u een model overwegen met glazen cilinders die doen denken aan flikkerende cilindervormige kaarsen.

Categorie bekijken

Nu shoppen

Landelijke buitenverlichting


Massieve, landelijke materialen zijn ideaal voor de tuin. Rustieke metalen lantaarns staan prachtig bij bijvoorbeeld grof gemetselde muren. Ook landelijke tuinpadverlichting zorgen voor de nodige klassieke landelijke sfeer.

Categorie bekijken

Buitenwandlamp Lenard | 7255093
Nu shoppen
  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

€15 korting

*Bij een minimale uitgave van €80. Niet geldig in combinatie met andere acties.