marokkaanse hanglamp m

Oosterse lampen en Marokkaanse lampen Droomlampen met een Oosterse touch

De magie van het Oosten is al lang in ons interieur aanwezig: als de stijl oriental chic! De Oosterse stijl stelt ons in staat om de mysterieuze wereld van gouden glans, prachtige kleuren en fraaie arabesken binnenshuis te ervaren! Maar dit komt alleen tot zijn recht met het juiste licht. Een licht dat eenvoudigweg fascineert en ons helemaal in de wereld van het Oosten brengt!


Welk verschil maakt een lamp in Oosterse stijl?

Patronen, kleuren & een prachtig lichtspel

De Marokkaanse en Oosterse lampen zijn gemaakt om gezien te worden! Kenmerkend voor de bolvormige lampenkappen zijn de sierlijke gaatjespatronen, waardoor het licht magisch schijnt op de muur. Arabische flair betekent ook een combinatie van gedurfde kleuren met aardse en warme tinten zoals bruin, beige, oranje en mosterdgeel. Stralende metaalkleuren zoals brons, zilver antiek koper of stralend goud mogen zeker niet ontbreken!

Marokkaanse lampen voor binnen

Wonen zoals in Duizend-en-een-nacht

Bronskleurige hanglampen met gaatjespatronen, parelmoeren staande lampen met metalen decoraties of lantaarnvormige decoratieve lampen. Deze charmante lampen zorgen voor een gezellige sfeer die u helemaal meevoert in de wereld van het Oosten. Bestikte kussens, wierookstokjes, kunstzinnig gedecoreerde tegels en cederhouten meubels. Maar ook glanzende metalen kommen, dienbladen en karaffen mogen natuurlijk niet ontbreken.

Breng een Oosterse flair in de tuin

Een oase van gezelligheid

De Oosterse sfeer ook in de tuin beleven? Dit is vooral spannend in de zomer als je op het terras kan genieten van lange warme zomeravonden. Om de tuin een Oosterse sfeer te geven zijn er verschillende mogelijkheden. Bijvoorbeeld door een solarlamp in een typisch Oosterse look met gaatjespatronen uit te kiezen, heb je direct de juiste sfeer. Ook metalen, bolvormige lampen met grondpin laten uw bloem- en plantenbakken stralen.