Retro lampen

Een tijdreis naar het verleden

Ze zijn modieuzer dan ooit en brengen ons tegelijkertijd terug naar de jaren vijftig en zestig. Eén ding staat vast: wij houden van lampen in retrostijl! Het retro interieur wordt gekenmerkt door grafische en geometrische patronen en minimalistische vormen. Wat de kleuren betreft, worden er hoofdzakelijk zwarte, witte en de tussenliggende tinten zoals grijs - bij voorkeur rookgrijs gebruikt. Maar kleurrijke tinten passen ook in de retrostijl!


Swinging sixties

Staande lampen in de stijl retro chique

Staande lampen in de trendy retrostijl passen perfect bij nostalgische sofa's in zachte fluwelen stoffen. Gezelligheid gegarandeerd! Eenkleurige lampenkappen in typische jaren zestig stijl zorgen in combinatie met de kleuren chroom en goud voor sfeer in het interieur.

Staande lampen shoppen

Nostalgie van bovenaf

Plafondlampen in retro stijl

Een combinatie van oud en nieuw meubilair geeft een unieke charme en een persoonlijk tintje aan de woonkamer. Retro chique plafondlampen zorgen voor leuke nostalgische accenten. Bijzonder populair: éénkleurige lampen die in alle richtingen kunnen schijnen.

Plafondlampen shoppen

Light from the wall

Wandlampen in retro stijl

Wandlampen in de trendy retrostijl geven licht vanaf de meest prominente plaats aan de muur. Naast de leesstoel, boven de commode of op het bureau, ze slaan een goed figuur in het retro interieur.

Wandlampen shoppen

Stars of the dresser

Retro tafellampen voor meer flair

Tafellampen in retro stijl hebben vaak ronde en halfronde vormen. Op het dressoir creëren deze stijlvolle tafellampen met warmwit licht een gezellige sfeer. Versierd met oude boeken, oude typemachines of telefoons, kan een leuke retro flair worden gecreërd!

Tafellampen shoppen

Elegance from above

Hanglampen met retro flair

Royale vormen, licht afgerond - dat is vandaag stijlvol en was het ook vele decennia geleden. Hanglampen in de stijl retro chique brengen een leuke afwisseling in onze woonkamer: boven salontafels, dressoirs of zelfs in de gang en keuken. De meeste modellen hebben een monochroom kleurenschema.

Hanglampen shoppen

Lamps with Flair

Filament lichtbron als retro must-have

Als je aan licht en retro denkt, kun je niet om de gloeilamp heen. De beroemde gloeidraad, die in de voorbije decennia voor gezellig warmwit licht zorgde, wordt door moderne LED lampen perfect nagebootst. Er is vandaag meer variëteit dan ooit tevoren!

Filament lampen shoppen
  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

€15 korting

*Bij een minimale uitgave van €80. Niet geldig in combinatie met andere acties.