5 slimme tips voor de tuin

Zo worden tuin, terras en balkon smart

Via de tablet kan u gemakkelijk vanuit de hangmat verschillende lichtcreaties voor de hele avond programmeren. Zo kan o.a. ingesteld worden dat de padverlichting enkel aan moet gaan als iemand met een smartphone langskomt. Dit is slechts een voorbeeld van de talloze mogelijkheden die u heeft met slimme verlichting.

Met slimme padverlichting heeft u talloze mogelijkheden: de lampen kunnen onderweg in- en uitgeschakeld worden en de lichtsterkte kan eveneens gemakkelijk worden veranderd. Tijdschema's kunnen via de smartphone worden opgemaakt en het is eveneens mogelijk om de lampen in verschillende groepen op te delen waardoor een parallelle aansturing mogelijk is.

Wat de bewegingsmelders betreft, zijn slimme tuinlampen grensverleggend. Ze kunnen detecteren wanneer een bewoner met een smartphone nadert en de locatie van de persoon gebruiken om te bepalen die persoon thuiskomt of weggaat - het licht wordt op basis daarvan in- of uitgeschakeld.

De lampen aan de ingang van het huis en aan de gevel kunnen via verschillende apps praktisch worden bediend. Naast een kleurenspectrum van warmwit licht tot daglichtwit is het ook mogelijk om bonte kleuren te selecteren, hier kan u tussen ca. 16 miljoen verschillende kleuren kiezen. De lampen kunnen natuurlijk ook via spraakbesturing bediend worden.

Voor meer veiligheid kan via de app eveneens een aanwezigheidssimulatie worden ingesteld. Zo ziet het huis er altijd bewoond uit, ook als u op vakantie bent.

Een lichtslinger mag op geen enkel feestje ontbreken. Slimme lichtslingers brengen nog extra plezier met zich mee. Ze kunnen door hun oneindig aantal combinaties van kleuren, helderheid, patronen en tempo's een levendige sfeer creëren. Dit is mogelijk via de camera van de smartphone, waarmee elke lamp afzonderlijk ingesteld kan worden.

Ook met slimme sokkellampen op het terras of slimme wandlampen op het balkon kan u een leuke feeststemming creëren. Spraakbesturing en bediening via de tablet is hier ook steeds mogelijk.

De veranda, het balkon en het terras laten zich met een paar slimme lichtideeën omtoveren tot een gezellige smarte lounge. Ingrediënt nummer 1: Lichtgevende meubels waarvan de kleuren via de afstandsbediening of app kunnen worden ingesteld. Een tafel, een kruk of een bloempot: alles is verkrijgbaar met slimme verlichting.

De slimme lamp met geïntegreerde luidspreker kan eenvoudig door middel van een spraakcommando worden geïnstrueerd om muziek af te spelen.

Draagbare lampen zijn de zomertrend bij uitstek. En ook deze variant hebben wij met slimme verlichting. Verschillende kleuren kunnen ingesteld worden en ook de lichtsterkte kan hier gemakkelijk via de smartphone aangestuurd worden. Deze draagbare lampen zijn ideaal om naast de ligstoel aan het zwembad te plaatsen, om op de tafel te zetten of om aan de parasol te hangen.

Als u een zwembad in uw tuin heeft, kan u kiezen voor drijflampen zoals bijvoorbeeld grote eenden die in verschillende kleuren schijnen en een unieke sfeer creëren.

  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

€15 korting

*Bij een minimale uitgave van €80. Niet geldig in combinatie met andere acties.