Kabelsystemen montageklaar

Handig: onze kabelsystemen zijn klaar voor montage

Kabelsystemen vormen een bijzonder individuele oplossing voor de verlichting van een woonkamer, doordat ze met passende accessoires uit te breiden zijn en de afzonderlijke lampen uitwisselbaar zijn. Ook lastige ruimtelijke omstandigheden zijn voor kabelsystemen geen probleem. Zo kunnen bijv. schuine dakwanden of hoekige kamers hiermee optimaal verlicht worden. Dankzij het kabelsysteem is in veel gevallen een enkele installatie en één aansluiting genoeg om voor voldoende licht te zorgen. De afzonderlijke lampen, die aan het kabelsysteem hangen, kunnen onafhankelijk van elkaar geplaatst en gedraaid worden - afhankelijk van de benodigde hoeveelheid licht in een bepaald deel van de kamer.

12V en 230V-kabelsystemen

Zowel rail- als kabelsystemen zijn verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen, wat betreft voltage: 230V en 12V. Een 12V-systeem is uitgevoerd met een transformator, om de netspanning van 230V in 12V te kunnen omvormen. Bij een 230V-systeem is een transformator niet nodig, daarvan is de netspanning immers al 230V.

Handig: klaar voor montage

Kabelsystemen die klaar zijn voor montage, zijn een zeer praktische en gemakkelijke oplossing, verkrijgbaar als set. Afhankelijk van de grootte van de set bevatten deze kabelsystemen vijf, zeven of zelfs acht lampen, die aan beide kabels gemonteerd kunnen worden. Ook bij de kant- en klare sets is er keuze tussen spotjes en kleine hanglampen. Ook LED-lampen zijn mogelijk. Met dimbare lampen worden ook met een kabelsysteem verschillende lichtsferen in een kamer mogelijk Niets staat dan een gezellige romantische avond meer in de weg.


  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 60 dagen bedenktijd
+32 (0) 2 - 588 1 488

Ma t/m Do 09-18 uur
Vr 09-17 uur

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 Voucher

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.