Kabelsystemen montageklaar

Complete kabelsystemen

Stijlvolle lichtoplossingen voor complexe architectuur

Complete kabelsystemen

Wanneer kan ik een kabelsysteem overwegen?

Met kabelsystemen is het mogelijk om met slechts één stroompunt de ruimte te verlichten met meerdere lichtbronnen op verschillende, vrij te kiezen punten. Voorbeelden hiervan zijn een keuken met een aangrenzende eethoek, een lange gang of een grote woonkamer met meerdere zones om te zitten of te ontspannen.

Het gebruik van kabelsystemen is ook een optie in architectonisch lastige of complexe ruimtes, bijvoorbeeld onder schuine daken of bij een ruimte met veel hoeken.

Daarnaast is een kabelsysteem optisch en technisch gezien een moderne verlichtingsmethode.

Wat is het voordeel van een compleet kabelsysteem?

Complete kabelsystemen hebben een vaste lengte en een vast aantal lampen. Dit alles is gebundeld in één pakket en is direct te installeren . U hoeft niet na te denken over de aanschaf van verdere accessoires, want die heeft u niet nodig.

De uitlijning en positionering van de lampen over de gehele lengte van de kabel bieden veel mogelijkheden voor flexibele toepassingen: zo kunt u optimaal rekening houden met de situatie van de betreffende ruimte.

Kabelsysteem compleet
Kabelsysteem compleet

Zijn er ook complete kabelsystemen met LED verlichting?

De meeste kabelsystemen hebben tegenwoordig ook LED technologie. In de vorm van lampen met vast geïnstalleerde LED platines – vaak in combinatie met een minimalistisch design - of met gestandaardiseerde fittingen. Bij afwijkende fitting varianten leveren sommige fabrikanten al de juiste LED lampen mee, bijv. met GU5.3-/MR16-sokkel voor een systeem met spots.

De LED-technologie is energiezuinig, bespaart dus elektriciteit en kosten en is daarmee uiterst duurzaam. Dit maakt het kabelsysteem volledig onderhoudsvrij.

Houd er echter rekening mee dat op LED gebaseerde kabelsystemen niet altijd dimbaar zijn. Informatie over de dimbaarheid is terug te vinden in de productdetails van het betreffende systeem.

Wilt u meer weten over complete kabelsystemen, hun dimbaarheid of soortgelijke verlichtingsmethoden? Of hebt u een andere vraag over licht en verlichting? Neem dan contact op met onze experts – telefonisch via het nummer +32 (0) 2 - 588 1 488 of via het contactformulier.

  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

€15 korting

*Bij een minimale uitgave van €80. Niet geldig in combinatie met andere acties.