Keuken hanglampen

Onze aanbevelingen binnen deze categorie

  Nog meer genieten met de juiste keukenverlichting

  Gemiddeld spenderen we een uur tot anderhalf uur in de keuken. Dat is uit onderzoek gebleken. De keuken is immers voor velen een werkplek voor culinaire creaties. Maar meestal is de keuken ook een plek waar we eten. Daarom is goede verlichting uiterst belangrijk. Niet alleen hebt u nood aan heldere verlichting om goed te kunnen werken, maar ook aan warme verlichting, zodat u aan uw eettafel een gezellige sfeer kunt creëren. Op lampen24.be vindt u talloze mogelijkheden om uw keuken sfeervol en functioneel te verlichten. Zo vindt u hier plafondlampen, hanglampen, led-strips, pendellampen, maar ook spotjes.

  Plafondlampen

  In uw keuken is een heldere verlichting belangrijk. Voor de verlichting voor de hele keuken zijn plafonnières het beste. Met een mooie plafondlamp kunt u kiezen voor een heldere verlichting of juist voor wat meer gedimde lichten die extra sfeer toevoegen aan uw keuken. Doordat de lamp aan het plafond is gemonteerd, wordt uw verlichting over de hele ruimte verspreid.

  Pendellampen voor boven de eettafel

  Pendellampen zijn lampen die aan een draad of kabel aan uw plafond hangen. Deze lampen zijn uitermate geschikt voor de moderne woonkeuken. Pendellampen verlichten namelijk een groot vlak op uw eetkamer- en salontafel. Bovendien kunt u ze gemakkelijk op de juiste hoogte afstellen. Een handige tip voor het ophangen van uw pendellamp boven de eettafel: hang uw lamp zo’n 60 centimeter boven uw tafelblad. Dan schijnt het licht niet in uw ogen als u aan het eten bent.

  Spots voor extra veiligheid

  Te weinig licht in uw keuken is slecht voor de veiligheid. In de keuken werkt u met scherpe messen of met een hete kookplaat en daarom is een helder en functioneel licht belangrijk voor uw veiligheid. Meubelopbouwspots zijn de perfecte oplossing hiervoor. Deze wigvormige opbouwspots verlichten uw aanrecht met helder licht, zonder dat het verblindend werkt. U kunt ze bovendien gemakkelijk onder uw keukenkastjes monteren, zodat de schaduwvorming op uw aanrecht wordt beperkt. U kunt spots natuurlijk ook gebruiken om een bepaalde sfeer in uw keuken te scheppen of om bepaalde accenten in uw keuken te leggen. Hoe dan ook, een combinatie van een algemeen licht met spots geeft u de mogelijkheid het licht in uw keuken naar wens af te stemmen. Met een ingebouwde dimmer hebt u nóg meer flexibiliteit.

  Led-strips voor onder uw keukenkastjes

  Led wordt ook wel als de lichtbron van de toekomst gezien. Dat komt omdat de led-lichtbron energiezuinig is, duurzaam is en niet snel heet wordt. Deze laatste eigenschap is belangrijk in de keuken. Een ledlamp geeft niet veel warmte af en daardoor kunt u etenswaren gerust langere tijd op uw werkblad onder uw verlichting plaatsen. Het voordeel van ledlampen is dat ze ook in kleinere ruimtes kunnen worden gemonteerd. Led-strips zijn lange stroken die bestaan uit meerdere ledlampjes. Ze zijn eenvoudig te plaatsen onder een boekenplank of in een vitrine, maar ook onder de bovenkasten in uw keuken. Dit ziet er niet alleen mooi uit, het is ook nog eens functioneel.

  Tl-verlichting - functioneel, helder licht

  Verlichting met tl als lichtbron is ook een goede optie voor in uw keuken. Deze verlichting is energiezuinig (namelijk als u langere tijd in de keuken blijft) en is helder genoeg om erbij te kunnen werken. U denkt misschien bij tl-buizen aan een kantoorsfeer, maar de moderne generatie tl-lampen is niet meer zo kil als de tl-buizen die we kennen van vroeger. Tl-lampen zijn ook verkrijgbaar als warmer licht. Bovendien zijn er speciale dimmers, waarmee u de lichtintensiteit helemaal aan uw voorkeur kunt aanpassen.

  Keukenverlichting in alle soorten en maten

  Bent u van plan uw keuken optimaal te verlichten? Dan hebt u op lampen24.be talloze mogelijkheden. Naast algemene verlichting zoals hanglampen en plafondlampen vindt u hier ook spotjes, wandlampen en led-keukenlampen. U vindt er bovendien een uitgebreid assortiment met verschillende stijlen en ontwerpen, zodat u de verlichting kunt kiezen die bij de sfeer van uw keuken past. Kijk eens rond in onze webshop en kijk zelf welke combinatie van lampen uw keuken in een waar paleis kan omtoveren.


  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

  Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

  Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

  €15 korting

  *Bij een minimale uitgave van €80. Niet geldig in combinatie met andere acties.