Keuken plafondlampen

Onze aanbevelingen binnen deze categorie

  Plafondlampen voor de keuken – de beste verlichting voor culinaire hoogstandjes

  U bent een enthousiaste hobbykok en houdt ervan om urenlang in de keuken te staan? Alleen maar om nieuwe recepten te testen. Of is de keuken voor u eerder een plek om snel iets op the warmen en boterhammen te smeren? Of ligt uw waarheid hier ergens tussenin? Tot welk type u zichzelf ook rekent: ook in de keuken kunt u niet zonder licht. Beter gezegd: zonder basisverlichting. Anders ziet u dat heerlijke 5-gangendiner of de boterhammen niet eens. Om nog maar te zwijgen van de ingrediënten. En welke lamp biedt u het beste licht in de keuken voor voldoende basisverlichting? Juist! De plafondlampen. En dat in de meest uiteenlopende varianten.

  Welke plafondlamp u voor uw keuken moet kiezen?

  Dat hangt eigenlijk helemaal van uw smaak af. En misschien ook een beetje van hoe uw keuken eruit ziet. Nee, we bedoelen daarmee niet of hij opgeruimd is. We bedoelen welke hoeken er zijn en wat u precies verlicht wil hebben of wat misschien ook wel verlicht moet worden. Kort gezegd: zowel uw smaak als de situatie in de keuken is bepalend voor het type plafondverlichting voor u en uw keuken in aanmerking komt.

  En daarbij hebt u ruim de keus. Er zijn keukenplafondlampen in de meest uiteenlopende stijlen en variaties verkrijgbaar. En ook veel gemengde designvormen.

  Plafondlampen voor de keuken – de beste verlichting voor culinaire hoogstandjes
  Welke plafondlamp u voor uw keuken moet kiezen?
  keuken plafondlampen

  Bijzonder populair in de keuken zijn echter vooral

  • plafondlampen met een ronde lampenkap:

  de klassieker onder de keukenplafondlampen. Tijdloos modern of ook in een bepaalde stijl zorgen deze lampen voor het beste licht voor een gelijkmatige, basisverlichting.

  • Plafondlamp of plafondspot:

  hebben over het algemeen meerdere lichtpunten. Dat maakt ze voornamelijk bijzonder praktisch voor ruimtes met veel hoeken. U kunt de afzonderlijke lampenkoppen immers precies in de richting draaien waar u het licht nodig hebt. Deze lampen zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende designs: van tijdloos-modern tot industrieel of Scandinavisch.

  • Vlakke plafondlampen of panelen:

  Deze uitvoeringen zijn eigenlijk pas mogelijk sinds de moderne LED-technologie beschikbaar is. Bijzonder trendy, omdat deze technologie naast de talrijke voordelen ook een aantal verschillende praktische functies mogelijk maakt. Dimmen, kleurverandering of een veranderbare lichtkleur zijn enkele voorbeelden hiervan.

  Zijn er ook LED-plafondlampen voor de keuken?

  Uiteraard. LED is immers niet meer de toekomst van verlichting. Het is al de realiteit. Natuurlijk ook voor plafondlampen in de keuken. Wilt u nog eens horen wat de voordelen van LED zijn? Zeker! Hier komen ze:

  • 90% stroombesparing in vergelijking met gloeilampen 60% in vergelijking met halogeenlampen
  • meteen 100% licht, als u de lichtschakelaar indrukt
  • geen giftige stoffen zoals kwik
  • een levensduur van tot wel 50.000 uur – onderhoudsvrij, ook nog eens!
  • compacte lichttechniek – legio mogelijkheden voor designs en lampen

  En het allerbeste hiervan: u kunt kiezen. Kiezen? Ja, tussen plafondlampen met vast geïnstalleerde LED-lichttechniek en lampen met standaardfitting en daarmee verwisselbare lichtbronnen. In deze lampen kun u de LED-lampen heel eenvoudig indraaien en op hetzelfde moment van alle voordelen genieten.

  Zijn er ook LED-plafondlampen voor de keuken?
  Zijn er moderne plafondlampen voor de keuken?

  Zijn er moderne plafondlampen voor de keuken?

  Industrieel, Scandinavisch, klassiek of zelfs modern. De keuze is reuze – ook bij de plafondlampen voor uw keuken. Wat is uw favoriete interieurstijl? Modern wellicht? Prima! Dat is op dit moment ook helemaal trendy – ook bij de plafondlampen voor de keuken. De moderne LED-techniek maakt het hierbij niet alleen supereenvoudig om geld te besparen of om coole functies zoals EasyDim of kleurverandering te gebruiken. Ook moderne, opvallende, stijlvolle designs zonder toeters en bellen of ook totaal ongewone modellen worden daardoor mogelijk. Kies daarom voor de plafondlampen voor uw keuken precies dat moderne design dat bij u en uw keuken past.

  Zijn plafondlampen voor de keuken dimbaar?

  Ja. Maar let op: niet allemaal. Hierbij dient u van tevoren een paar dingen over uw nieuwe lampen duidelijk te hebben alvorens u van deze praktische functies kunt gaan genieten. Allereerst: bepaal welke plafondlamp u graag wilt hebben. Is het bij die lamp mogelijk om de lichtbronnen te vervangen? Ja? En u wilt er graag een LED-lamp indraaien? Dan dient u te bekijken of de LED-lampen ook daadwerkelijk dimbaar zijn. Bij ons staat dat heel handig in de productdetails vermeld. Als hier een "Ja" staat in de rij "Dimbaar", dan hebt u eigenlijk alleen nog meer een bijpassende externe dimmer nodig.

  Hebt u een plafondlamp met vast geïnstalleerde LED-technologie op het oog? Dan hoeft u alleen maar even te kijken of er bij "Dimbaar" een "Ja" staat. Staat daar ook daadwerkelijk een "Ja"? Dan ontbreekt ook in dit geval alleen nog maar een bijpassende externe dimmer. Wilt u nóg meer gemak? Kijk dan bij de productdetails van de lamp of er niet alleen "Dimbaar – Ja" staat, maar dat in de rij "Dimmer" ook "Inclusief" staat. Even aansluiten en u kunt erop los dimmen.

  Onze tip: U wilt het uzelf echt heel gemakkelijk maken? Zonder na te hoeven denken over een bijpassende dimmer? Geen punt, dat kan natuurlijk ook. Kies dan voor de LED-plafondlampen die over EasyDim-functie beschikken, met een afstandsbediening geleverd worden of die – nóg handiger – via uw eigen smartphone bediend kunnen worden.

  Alles duidelijk? Of hebt u toch nog een vraag over dimmen? Misschien over hoe u een bijpassende externe dimmer kunt vinden? Ook geen probleem. Onze experts beantwoorden uw vragen altijd met veel plezier. Ongeacht of u belt of dat u een bericht via de website stuurt. De contactgegevens vindt u hieronder.

  Zijn er vlakke plafondlampen voor de keuken?

  Zijn er vlakke plafondlampen voor de keuken?

  Absoluut! En die zijn momenteel ook helemaal trendy. Maar wat maakte dit soort lamp in de eerste plaats mogelijk? U mag drie keer raden. Dat is natuurlijk de moderne LED-lichttechniek. De LED-techniek is vast geïnstalleerd in de lamp en pas daardoor werden deze superslanke en vlakke lampdesigns mogelijk.

  Maar wat heb ik überhaupt aan een vlakke lamp aan mijn keukenplafond, vraagt u zich af. Een terechte vraag. Gemakkelijk te beantwoorden ook. De zogenaamde LED-panelen besparen ook aan het keukenplafond enorm veel plaats. Uitsteken in de ruimte en daarmee kostbare ruimte in beslag nemen? Niet met deze lampen. Bijzonder kleine ruimtes met een laag plafond lijken daardoor optisch al een flink stuk groter.

  Bovendien is het design van de lamp over het algemeen uiterst modern van aard, waardoor de ruimte zeer net oogt. Dat geeft de ruimte structuur en past bijvoorbeeld prima in een minimalistische interieurstijl. Of er nog een voordeel is? Zeker weten! Door de vast geïnstalleerde LEDs brandt over het volledige oppervlak gelijkmatig. Dat wil zeggen: er zijn geen zichtbaar overbelichte punten en geen eventuele "donkere hoekjes".

  Helemaal duidelijk? Of hebt u toch nog wat vragen die u graag met een van onze experts wilt bespreken? Geen probleem! Belt u even naar of laat een bericht achter via het contactformulier. De vraagtekens worden al snel uitroeptekens en uw donkere keuken wordt al snel verlicht.

  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

  Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

  Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

  10% korting

  *Bij een minimale uitgave van €0. Niet geldig in combinatie met andere acties.