Klemlampen

Flexibele verlichting met klemlampen

Vaak ontbreekt het aan licht op kritische plekken. Denk bijvoorbeeld aan werkplekken als het bureau, maar ook aan stellingkasten, die door de algemene verlichting simpelweg niet genoeg verlicht worden. In zulke gevallen kan een klemlamp – flexibel als ze is – als alternatieve lichtbron, uitkomst bieden. Ze laat zich naar behoefte integreren en zorgt voor doelgericht licht, die door haar focus op een bepaalde plek bijzonder praktisch is. Natuurlijk zijn ook klemlampen niet slechts functioneel, maar zijn ook deze lampen in verschillende designs te verkrijgen.

Klemlampen met verschillende designs voor verschillende interieurs

Klemlampen worden flexibel in diverse ruimtes ingezet en zijn als gevolg van de diverse gebruiksmogelijkheden in verschillende vormen en kleuren te verkrijgen. Daartoe worden onder andere moderne en diepe kleuren als paars en groen, maar ook versierde kappen en strakke, slanke armaturen in chroomkleur gerekend. Essentieel voor het design van een goede klemlamp is echter de flexibiliteit van de kop, wat veelal door een flexibele arm mogelijk gemaakt wordt. Alleen op die manier kan gewaarborgd worden dat de plek waar de betreffende klemlamp ingezet wordt, ook werkelijk effectief verlicht wordt. Want dat is het doel van een klemlamp.

Energie sparen met klemlampen

Klemlampen zijn extra lichtbronnen, die veel mensen vanwege de angst voor een groeiende stroomrekening maar liever niet gebruiken. Een oplossing is echter de led-klemlamp. Een dergelijke ledlamp maakt een zuinig gebruik mogelijk, waarvan de economische waarde door de superlange levensduur van tot wel 50 000 branduren nogmaals geoptimaliseerd wordt. Een bijkomend voordeel is de hoge slagvastheid die ledlampen eigen is. Hierdoor zal het veelvuldige in –en uitschakelen van dit extra licht de levensduur van de klemlamp nauwelijks beïnvloeden.


  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen bedenktijd
+32 (0) 2 - 588 1 488

Ma t/m Do 08-18 uur
Vr 08-17 uur

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 Voucher

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.