Kroonluchters met kap

De kroonluchter met lampenkapjes – een representatief interieurelement

Onder kroonluchters verstaat men normaalgesproken zware, monumentale kunstwerken, die slechts in adellijke woningen te vinden zijn. Meestal stelt men zich gouden armen, weelderig behangen met talloze kristallen voor. Dat hoeft bij lusters met stoffen lampenkapjes niet anders te zijn, want hoewel de stoffen kapjes een bijzonder detail vormen, is het toch de markante armatuur die de werkelijke blikvanger is. Op deze manier ontstaan representatieve interieurelementen voor kleine en grotere ruimtes – in de villa en het rijtjeshuis.

Overweldigend licht met een kroonluchter met lampenkapjes

Een met lampenkapjes uitgerust kroonluchter schept een bijzondere verlichting, die bijzonder goed geschikt is voor gezellige ruimtes. Het gebruik van stoffen kappen geeft een leuk en huiselijk effect en zorgt er verder nog voor dat het licht van de lichtbronnen niet verblindt. Tegelijkertijd zijn de kapjes van een dergelijke luster precies zo lichtdoorlatend, dat men met het product voor een gedegen verlichting voor de ruimte kan zorgen. Het is echter duidelijk –en niet alleen door de geschiedenis van de kroonluchter – dat een kroonluchter met lampenkapjes niet slechts ter verlichting dient, maar dat het design en karakter van het product haar ook aan waarde doen winnen. In woon -of slaapkamer, maar ook in een aangenaam ingerichte ontvangstruimte, laat de luster met lampenkapjes graag haar schoonheid zien.

De kroonluchter met lampenkapjes – een individueel en representatief kunstwerk

Stof is individueel – het kan puristisch wit of vurig rood zijn, met een bies versiert of van motieven voorzien zijn. Deze individualiteit maakt dat de kroonluchter met lampenkappen als een bijzonder representatief lampenproduct gebruikt kan worden. Daarbij komt het ook zeer op de combinatie van stofkap en armatuur aan. Een luster met beige stoffen kappen, gecombineerd met een goudkleurige armatuur doet bijzonder luxe aan. Een product met een witte armatuur en even witte stofkapjes is een aanwinst voor gezellige, landelijke interieurs. En kroonluchters met zwarte kappen en een donkere lampenarmen zijn absoluut chique blikvangers. Naar gelang de kamer zijn dergelijke kroonluchters niet alleen goed voor de verspreiding van licht, maar vormen ze ook een uitgebalanceerde aanvulling op het interieur.


  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen bedenktijd
+32 (0) 2 - 588 1 488

Ma t/m Do 08-18 uur
Vr 08-17 uur

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 Voucher

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.