Kroonluchters met kap

Onze aanbevelingen binnen deze categorie

  Grappig, cool, gewoon anders: een kroonluchter met stoffen kap

  Iedereen kent kaarsen en kristallen hangers. Een bijzondere variant van de klassieke kroonluchter heeft charmante kappen en zorgt tegelijkertijd voor verbaasde blikken en een gezellige sfeer. Het is alom bekend dat lampen met stoffen kap een behaaglijk licht verspreiden. Mits de lamp uitgerust is met een warmwitte lichtbron. Of in het geval van kroonluchters met kappen: meerdere lichtbronnen.

  Hoeveel kappen moet mijn kroonluchter hebben?

  Zoals zo vaak het geval is bij interieurontwerp, is dat een kwestie van smaak. Zolang de ruimte waar u de lamp wilt ophangen geen opslagruimte is, kunt u geheel vrij kiezen hoeveel lichtbronnen u wilt. Hoe meer kleine stoffen kappen, des te grappiger en ongebruikelijker de lamp eruitziet. Dan mogen het ook absoluut meerdere kappen zijn. Onder de filter "Aantal lichtbronnen" hebt u een grote keuze: van 3 tot 24 lampenkappen.

  kroonluchter met kapjes

  Hoe kan ik kroonluchters met stoffen kappen het beste schoonmaken?

  U wilt graag een kroonluchter, maar u vraagt zich af u deze stofvrij houdt? Da's eigenlijk heel eenvoudig: in spanningsvrije toestand stoft u de lamp gewoon af met een plumeau of een microvezeldoek - klaar is Kees. De wasmachine is geen optie, ook niet voor de stoffen kappen. En de stoffen kappen naar de stomerij brengen is zo mogelijk een nog groter taboe.

  Welke stijlen zijn er?

  U zou denken dat dit al een stijl op zich is: een kroonluchter met stoffen kappen. Deze bijzondere subcategorie kan natuurlijk ook gefilterd worden aan de hand van bekende stijlrichtingen. Wilt u een kroonluchter met een stoffen kap in landhuisstijl? Vink dan gewoon het juiste vakje aan bij de filter in de webshop. Of kies "Florentijns", "Maritiem" of "Scandinavisch" en laat u verrassen door de resultaten.

  Hoe hoog moet een kroonluchter worden opgehangen?

  Er zijn een paar belangrijke basisregels die u moet volgen bij het ophangen van een kroonluchter: boven de eettafel is een afstand van ca. 60-70 cm tussen de onderkant van de lamp en het tafeloppervlak een goede richtlijn. Hang de kroonluchter met stoffen kappen vrij in de kamer hoog genoeg - zodat u er goed onder kunt staan en er onderdoor kunt lopen

  In welke kleuren zijn de stoffen kappen beschikbaar?

  Bent u benieuwd of een kroonluchter met stoffen kap ook in uw favoriete kleur verkrijgbaar is? Ga dan naar onze webshop en gebruik de filter "Kleur". Dan ziet u alle keuzes die wij u kunnen bieden. Van wit en zwart, chroom, aluminium en brons tot rood, roze en blauw, alles is mogelijk. 

  kroonluchter met kapjes
  kroonluchter met kapjes

  Zijn er ook kroonluchters met stoffen kap met LED?

  U wilt eindelijk de stap zetten en overschakelen naar LED? Daar zijn we blij mee, omdat elk aspect van de voordelen van de moderne LED-technologie overtuigt. Als u geen afscheid kunt nemen van uw geliefde kroonluchter met kappen, dan trakteert u hem eenvoudigweg op een set nieuwe LED-lampen. Deze zijn compatibel met alle gebruikelijke fittingen die u kent van gloeilampen en dergelijke. Daarom worden dit retrofitlampen genoemd. Hun sokkel past in de fittingen van uw ouwe, trouwe luster en zie: u bent heel eenvoudig overgestapt op LED. Nog vragen? Neem dan contact op met onze experts via onderstaande contactgegevens.

  Zijn er ook dimbare kroonluchters met kappen?

  Dat zou toch wel een lachertje zijn, als er geen dimbare kroonluchters met kappen zouden zijn. Waar stoffen kappen een garantie voor gezellig licht zijn, daar voegt de mogelijkheid tot dimmen voor een extra vleugje gezelligheid toe. Of het model waar u een oogje op hebt ook dimbaar is, vindt u in de productdetails.

  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

  Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

  Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

  €15 korting

  *Bij een minimale uitgave van €80. Niet geldig in combinatie met andere acties.