LED-wandlampen

Led-wandlampen: milieuvriendelijk en functioneel

Wandlampen zijn zeer populair omdat ze de juiste sfeer in uw woning kunnen creëren. De led-varianten ervan worden vooral ingezet om bepaalde delen in uw woonruimte te accentueren. Ook om specifieke voorwerpen te belichten, is dit lamptype zeer geschikt. Om die reden komt u led-wandlampen niet alleen tegen in huiskamers, maar ook in kantoren, winkels en horecazaken. Verder heeft ledverlichting als voordeel dat het energiezuinig en duurzaam is.

Led is de toekomst

Steeds meer mensen stappen over naar ledverlichting omdat het erg veel voordelen heeft. Het verbruikt bijvoorbeeld zeven keer minder stroom. Ook produceert ledverlichting minder warmte, wat belangrijk is voor de veiligheid. Het is dus tevens uiterst milieuvriendelijk. Het is met andere woorden geen toeval dat led steeds meer wordt toegepast. De eerste keer dat led werd gebruikt, was in de jaren zeventig. Toen vonden we deze verlichting in de afstandsbedieningen van tv-toestellen terug, als controlelampje. Vervolgens zagen we ledjes in de fietsverlichting. Tegenwoordig wordt led zelfs in straatverlichting gebruikt en vinden we dit zuinige type verlichting terug in vele soorten lampen, waaronder ook de wandlampen.

Tal van uitvoeringen

Hoewel led-technologie vrij nieuw is, zijn er zo’n 1.000 led-wandlampen in onze webwinkel. Welke de beste voor uw woning zijn, hangt natuurlijk af van uw persoonlijke voorkeur, maar vooral van de functie van uw wandlamp. In onze collectie vindt u lampen van de beste merken en in uiteenlopende uitvoeringen zoals chroom, messing, aluminium, hout of kunststof. Uniek in onze collectie zijn de modellen uit gips. Deze lampen kunnen prachtig één worden met hun omgeving.

Led-wandlampen, veilig voor de kinderkamer

Omdat wandlampen vaak wat lager hangen, is het belangrijk dat kinderen zich er niet aan kunnen verbranden. Voor de kinderkamer zijn ledlampen doorgaans dan ook een veilige keuze. Deze verlichting produceert namelijk minder warmte. Daarom zijn er ook veel vrolijke en speelse led-wandlampen voor de kinderkamer op de markt gebracht.

Led-wandlampen: niet duur, maar duurzaam

Ledverlichting duur? Het heeft misschien een wat prijziger imago, maar wie langere tijd ledverlichting gebruikt, zal merken dat het juist goed is voor de portemonnee. Ledverlichting, en dus ook led-wandlampen, zijn erg duurzaam en milieuvriendelijk. Investeren in een led-wandlamp betaalt zich uiteindelijk dus zelf terug.


  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen bedenktijd
+32 (0) 2 - 588 1 488

Ma t/m Do 08-18 uur
Vr 08-17 uur

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 Voucher

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.