Stoffen vloerlampen

Stoffen vloerlampen: een designobject van fascinerend materiaal

Stof is al eeuwen een geliefd materiaal voor kunstwerken en kledingstukken. Denk bijvoorbeeld aan de alom bekende zijdekunst uit het oude China. Als een moderne staande lamp met een kap wordt uitgerust, dan vormt dat de basis voor een buitengewoon lampenproduct – want stoffen vloerlampen zijn een flexibel designobject, wiens vormgeving slechts door de fantasie van de designer beperkt wordt.

Discrete verlichting door staande lampen met kap

Stoffen vloerlampen, oftewel staande lampen met een stoffen kap, zijn een ideaal voor een gezellig ingerichte woonkamer. Hun bijzondere charme danken zij aan hun stoffen kap. Deze is namelijk enerzijds lichtdoorlatend en anderzijds verblindingsvrij, wat voor een bijzondere lichtwerking zorgt. Ze laat zich bijvoorbeeld naast de bank of luie stoel plaatsen, om op deze plek voor een gezellig, niet te opdringerig licht te zorgen.

Mooie lamp, mooi licht – designmogelijkheden voor de staande lamp met kap

Stof is een flexibel materiaal dat op de meest verschillende wijzen vormgegeven kan worden. De vloerlamp profiteert ten volle van de mogelijkheden die dit flexibele en individuele materiaal haar vormgeving biedt. Verder is ook de staander van de vloerlamp een belangrijk en eigen onderdeel, die, in combinatie met de kap, een zeer individueel geheel presenteert. Een witte kap met een gouden, misschien zelfs gemodelleerde staander komt bijvoorbeeld bijzonder chic over. Een zwarte armatuur met een felgekleurde kap doet dan weer zeer modern aan, wat haar geschikt maakt voor moderne huiskamers of zelfs professionele evenementenruimtes. De stoffen kap en de staander vormen hier een sterke combinatie, die bij elke lamp uniek is.


  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen bedenktijd
+32 (0) 2 - 588 1 488

Ma t/m Do 08-18 uur
Vr 08-17 uur

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 Voucher

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.