Wandlampen messing/goud

Wandlampen brengen stijl in iedere ruimte

Wandlampen hebben vele toepassingsmogelijkheden: ze kunnen dienen als accentuering, als aanvulling op de basisverlichting of als verlichting van afzonderlijke voorwerpen, zoals schilderijen. Een gouden- of messing wandlamp is niet alleen maar functioneel, maar kan tegelijk dienen als pronkstuk dat elke kamer een exclusieve sfeer geeft - de perfecte combinatie van functie en elegantie.

Messing- en gouden wandlampen voor stijlvol wonen

Wie thuis graag sfeervolle accenten wil aanbrengen, maakt met een gouden- of messing wandlamp een uitstekende keuze. Messing is al sinds de derde eeuw voor Christus bekend en vooral gewild vanwege zijn goudachtige kleur. Goud, dat in het Indo-Germaans glanzend of geel betekent, is al eeuwenlang populair en behoort tot de eerste metalen die door de mens bewerkt werden. Vooral vanwege hun blijvende glans zijn gouden wandlampen edele en gewilde interieuraccessoires.

Messing en goud naar eigen smaak

Ons aanbod bevat niet alleen prachtige gouden wandlampen, geschikt voor voorname interieurs, maar ook subtiele wandlampen, die elke kamer de juiste glans geven, zonder daarbij opdringerig te zijn. Maar ook messing wandlampen passen bij elk interieur. Ons assortiment biedt een ruime keuze aan klassiek-rustieke lampen en glanzende varianten met unieke designs. Of je kiest voor gouden of messing wandlampen, er zijn verschillende toepassings- en bevestigingsmogelijkheden. Direct gemonteerd aan de wand hebben gouden- of messing wandlampen een subtiele uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in moderne uitvoeringen met duidelijke vormen en daarnaast ook met zwenkbare flexibele arm, waardoor ze geschikt zijn als leeslamp. Alle gouden- en messing wandlampen, die het keurmerk Premiumkwaliteit hebben, bieden u gegarandeerd wandlampen in voortreffelijke uitvoering.


  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 60 dagen bedenktijd
+32 (0) 2 - 588 1 488

Ma t/m Do 09-18 uur
Vr 09-17 uur

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 Voucher

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.