Wandlampen messing/goud

Onze aanbevelingen binnen deze categorie

  Wandlampen van goud/messing

  Een prachtige blikvanger op ooghoogte

  Goud - een échte blikvanger! Vooral in combinatie met subtiele kleuren als wit of lichtgrijs eist goud alle aandacht op. Dat is dus perfect voor een wandlamp in goud of messing! Omdat deze op ooghoogte hangt, kunt u eigenlijk niet om deze stijlvolle kamerelementen heen.

  Wandlampen goud zwart
  Wandlampen goud

  Hoe zien moderne wandlampen in goud/messing eruit?

  Een mooie combi: de hedendaagse wandlamp in goud/messing is zowel in elegant zwart of wit als in nieuwe, geometrische composities verkrijgbaar. Momenteel zijn ronde vormen met opvallende details bijzonder in trek. Ook vierkante en rechthoekige vormen verlenen de lampen een modern karakter.

  Welke wandlamp ziet er bijzonder antiek uit?

  In chique hotels verlichten deze lampen de gangen op stijlvolle wijze – dus waarom dan ook niet in huis? Gouden & messing wandlampen in een antieke look hebben een glanzend frame met ornamenten en een lampenkap van textiel. Daarnaast zijn er artistieke glazen modellen en lampen in de vorm van een klassieke kandelaar verkrijgbaar.

  Zijn er ook gouden wandlampen van bekende ontwerpers?

  Natuurlijk prikkelt de combinatie van goud/messing en wandlampen ook de creativiteit van de ontwerpers.

  Zo ontwierp Ernesto Gismondi voor Artemide de wereldberoemde Miconos. Gigi Ranica is de bedenker van de Buchi-lamp uit het Knikerboker-assortiment. Michael Anastassiades ontwierp de wandlampen uit de legendarische, minimalistische IC-serie van FLOS.

  Wandlampen messing modern
  Wandlampen goud
  Wandlampen messing modern

  Hoe hoog moet een wandlamp hangen?

  De meeste wandlampen hebben aan de voorkant een gesloten kap en schijnen indirect naar de zijkanten. Dit voorkomt verblinding – zodat de stijlvolle lamp optimaal tot zijn recht komt. We raden u aan om de lamp te installeren op 5 cm boven ooghoogte op een hoogte tussen 1,70 m en 1,80 m.

  Wandlampen goud modern

  Wilt u meer weten over wandlampen van goud/messing of een ander onderwerp met betrekking tot licht en verlichting? Neem dan contact op met onze experts – telefonisch via het nummer +32 (0) 2 - 588 1 488 of via het contactformulier.

  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

  Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

  Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

  €15 korting

  *Bij een minimale uitgave van €80. Niet geldig in combinatie met andere acties.