Glas: een van de meest populaire materialen - ook onder lichtontwerpers! Omdat dit materiaal vele gezichten heeft. En vandaag de dag is het meer fancy en veelzijdig dan ooit. Opaalglas vindt zichzelf opnieuw uit en laat zelfs in zijn transparante vorm zien waar het van gemaakt is in combinatie met patronen en kleuren.

~ Materiaal in nieuw licht ~


Licht & glas: een dreamteam


Als tafel-, hang- of wandlamp - glaslampen zijn het pronkstuk in elk appartement! Bijzonder trendy op dit moment: Verlichtingsontwerpen met helder glas. Soms als lampvoet of ook als lampenkap. Of met een opvallend gestructureerd oppervlak of zelfs helemaal schoon en klassiek glad - glas maakt hier trendy statements!

~ We love this style! ~

Producten bekijken

Comeback: Opaalglas in een nieuw jasje


Zacht en niet-verblindend licht voor een gezellige sfeer - wij houden van opalen glasarmaturen. En nu nog meer! Want opaalglas viert zijn trendy heropleving. In compleet nieuwe stijlen en frisse looks: discreet en toch spectaculair! Bijzonder populair: ronde opaalglaskleuren met edele gouden of zilveren accenten.

~ Een hernieuwde uitstraling met stijl ~

Producten bekijken

Vormen, kleuren en patronen


Het is niet alleen in zijn heldere vorm dat glas vandaag de dag veelzijdiger is dan ooit. Kleurrijke glazen lampen zijn ook populairder dan ooit tevoren! Geel, blauw, groen, paars, goud of zelfs zwart - er zijn geen grenzen aan de kleurenfantasie. Bijzonder stijlvol zijn de in het oog springende afwerkingen en gestructureerde oppervlakken.

~ Verlichtende kleurhighlights ~

Producten bekijken

Rookglas: Retro is in!


Rookglas is het trendmateriaal uit de jaren 60 en 70 en maakt dit jaar een comeback! Het glas van deze lampen heeft een elegante grijze kleur. Het leuke bij deze lampen is dat je de lichtbron erdoor kan bekijken. Mooie filament lichtbronnen passen perfect bij deze lampen!

~ Een vleugje vintage ~

Producten bekijken
  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen bedenktijd

Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

€ 10 korting

*Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.