Klassieke/antieke wandlampen

Antieke en klassieke wandlampen - een tijdloze en comfortabele sfeer in uw kamer

Wandlampen geven indirect licht en zorgen voor een warme, comfortabele sfeer. Door ze los van de andere lampen te schakelen, kunt u voor wisselende accenten zorgen. U kunt wandlampen gebruiken als wand- en kamerdecoratie en voor het belichten van schilderijen, trofeeën en spiegels. Het concept van de wandlamp is eeuwenoud. Al heel lang geleden bevestigden de vroegste bewoners van ons land toortsen aan de wand, om hun holen te verlichten. Nog steeds zijn veel wandlampen in de vorm van een toorts te koop, ook al hebben ze geen open vuur meer als lichtbron.

Klassieke wandverlichting

Tijdloos, zo kun je de klassieke wandlampen beschrijven. Ze zijn altijd mooi en onafhankelijk van modegrillen. Eenvoudig en elegant is de klassieke wandlamp met zijn duidelijke lijnen. Omdat een klassieke wandlamp nooit uit de mode raakt, zit je met deze klassieke wandlampen altijd goed.

Antieke wandlampen

Antiek is meer dan oud, waardevol of zelfs ouderwets. Het kan ook betekenen dat een stijl uit een andere tijd nagebootst is. Bij onze antieke wandlampen is dat het geval. Waan je met antieke wandverlichting in vroegere tijden en verfraai je huis met stijl. Kijk rustig rond in onze categorie klassieke en antieke wandlampen en laat je inspireren!


  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen bedenktijd
+32 (0) 2 - 588 1 488

Ma t/m Do 08-18 uur
Vr 08-17 uur

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 Voucher

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.