LED wandlampen buiten

LED buitenwandlampen - veilige en zuinige buitenverlichting

Een warm en vriendelijk schijnende lamp bij de ingang van het huis is niet alleen voor bezoekers, maar ook voor uzelf als een hartelijke welkomstgroet. Deze lamp kan bijvoorbeeld in de vorm van een buitenwandlamp aan de huismuur bevestigd zijn. Buitenwandlampen zijn er in verschillende uitvoeringen en diverse materiaalsoorten. Klassiek, modern of liever een smeedijzeren lamp; van koper, messing of roestvrij staal; voorzien van een bewegingssensor of als LED-buitenwandlamp. De laatste heeft als voordeel dat ze door moderne lichtdiodentechniek erg zuinig is en daarom niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Veiligheid op de eerste plaats - LED-buitenwandlampen voorkomen ongelukken

eiligheid om het huis zou voor elke huizenbezitter de hoogste prioriteit moeten hebben, want hij is aansprakelijk voor ongevallen op zijn slecht verlichte paden. Met een LED-buitenwandlamp kun je dit voorkomen. Een LED-buitenwandlamp verhoogt niet alleen de veiligheid, maar is ook handig als je in het donker de huissleutel in je tas moet vinden. Bovendien zorgen LED-buitenwandlampen 's avonds en 's nachts voor effectieve verlichting rondom het huis. Buitenwandlampen kunnen niet alleen bij de voordeur, maar ook op het terras of het balkon worden geplaatst.

LED-buitenwandlampen voor elke smaak

Het assortiment van buitenwandlampen laat niets te wensen over. Ook voor mensen die houden van soberheid zijn buitenwandlampen - en wandlampen in het algemeen - ideaal, omdat je kunt kiezen voor meer of minder opvallende modellen. Meestal passen ze zich subtiel aan bij hun omgeving en vallen ze niet op. Met een LED-buitenwandlamp verzekert men zich bovendien van een lamp die verlichtingstechnisch up to date is en bovendien onderhoudsarm.


  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen bedenktijd
+32 (0) 2 - 588 1 488

Ma t/m Do 08-18 uur
Vr 08-17 uur

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 Voucher

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.