Meubel-inbouwspots

Meubelinbouwlampen zorgen voor licht in uw kasten!

Meubelinbouwlampen zijn kleine lampen, die voor inbouw in hout - d.w.z. meubels - geschikt zijn. In tegenstelling tot meubelopbouwspots worden meubelinbouwlampen in het meubelstuk ingebouwd en niet er bovenop geplaatst. Zo kun je inbouwlampen bijvoorbeeld inbouwen in boekenplanken, commodes, vitrines en allerlei soorten kasten. Meubelinbouwlampen bieden een zeer praktische oplossing om licht in de duisternis te brengen, overal waar men het nodig heeft en de gebruikelijke lichtbronnen niet mogelijk zijn, bijvoorbeeld in kledingkasten. Toch speelt niet alleen dit praktische aspect een belangrijke rol bij de inbouwlampen voor meubels. De esthetische uitstraling moet je niet onderschatten. Door de lampen in te bouwen in planken of vitrines bereik je prachtige lichteffecten, die bijvoorbeeld boeken, glazen of verzamelobjecten fantastisch doen uitkomen.

Meubelinbouwlampen - de bijna onzichtbare hulpjes

Het ontwerp van de meubelinbouwlampen is meestal minimalistisch en modern - geheel volgens het motto: Wij hoeven niet gezien te worden! Wij willen slechts dat anderen dankzij ons goed voor de dag komen! Dit is precies de opdracht van inbouwlampen voor meubels: Ze helpen de gebruiker om verloren sokken in het hoekje van de kast of onder het bed te vinden, terwijl ze zichzelf schuilhouden in het betreffende meubelstuk. Afhankelijk van de uitvoering hebben meubelinbouwlampen een bepaalde inbouwdiepte en zijn ze vast of zwenkbaar. Ook praktische batterij-gevoede LED-lampen, die je op een meubeloppervlak kunt kleven, vind je in ons assortiment meubelinbouwlampen.

Veel intelligente oplossingen op licht-gebied qua wonen en vrije tijd worden mogelijk met meubelinbouwverlichting, en zijn te vinden in onze Online-shop. Neem eens een kijkje in ons ruime aanbod van meubelinbouwlampen; ze zijn zowel visueel als functioneel eigenlijk onmisbaar!

Inbouwlampen - puur licht

Inbouwlampen zijn het meest bescheiden van alle lichtbronnen. Daarom worden inbouwlampen overal ingezet waar puur licht nodig is, zonder dat armaturen de aandacht trekken. Alleen het verlichte object staat in het middelpunt van de belangstelling. Inbouwlampen voegen zich subtiel in plafonds en muren, ja zelfs in vloeren. Bescheiden zorgen zij overal voor licht, waar niets anders nodig is dan licht. Onze online shop biedt een ruime keur aan inbouwlampen. Daar vindt u heel zeker een passende oplossing voor uw verlichtingsbehoeften.


  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen bedenktijd

Ma t/m Do 08-18 / Vr 08-17 uur

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 Voucher

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.