Opbouwverlichting

Opbouwverlichting - Comfortabel licht bovenop

Een lichtgevende probleemoplosser. Het komt helaas vaak voor dat meubels door de vele hoeken en wanden te weinig licht krijgen. Meubellampen zoals deze opbouwverlichting vormen dan een oplossing.

Waar kan opbouwverlichting gebruikt worden?

De plafondlamp biedt vaak onvoldoende licht voor de binnenkant van kasten of bij schappen. U wilt natuurlijk uw kledingstukken gemakkelijk kunnen vinden in de kast. De ruggen van boeken moeten eveneens duidelijk zichtbaar zijn op het schap. Daarom is het een goed idee om dergelijke meubels of schappen van bovenaf te verlichten met een opbouwlamp.

Kastenlampen opbouw
Opbouwverlichting
Opbouwverlichting keuken werkblad

Welke lichttechniek wordt er bij opbouwverlichting gebruikt?

Ook ideaal voor opbouwverlichting: LED. De hoge schakelvastheid en de compactheid van de lichtbron zijn bij opbouw kastenlampen bijkomende voordelen boven bijvoorbeeld de energiebesparing en levensduur van LED. Dit betekent dat regelmatig in- en uitschakelen geen probleem is en dat er lampen met slanke ontwerpen mogelijk zijn.

Welke soorten kastverlichting zijn er naast opbouwverlichting?

Afhankelijk van het meubel zijn er verschillende soorten verlichting mogelijk. Onderbouwlampen zijn bijvoorbeeld onder keukenkasten te monteren en meubelinbouwverlichting wordt in het meubilair ingebouwd. Opbouwverlichting bestaat uit alle meubellampen die niet in ingebouwd, maar opgebouwd worden.

Wilt u meer weten over opbouwverlichting of een ander onderwerp met betrekking tot licht en verlichting? Neem dan contact op met onze experts – telefonisch via het nummer +32 (0) 2 - 588 1 488 of via het contactformulier.

  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

10% korting

*Bij een minimale uitgave van €0. Niet geldig in combinatie met andere acties.