Opbouwverlichting

Met opbouwspots zet u uw meubels in het zonnetje!

Opbouwstralers, die je op meubels bevestigt, scheppen als extra lichtbron veel gezelligheid door hun sfeervolle, indirecte verlichting. Bevestigd op boekenplanken werpen zij licht op uw lievelingsboeken. Gemonteerd op opaalglazen vitrinekasten toveren ze een prachtig lichtspektakel tevoorschijn. U kunt de opbouwspots bijvoorbeeld monteren op een hoge woonkamerkast. Daarmee fungeren ze als onzichtbare uplighters en zorgen ze voor behaaglijk licht in de woonkamer.

Brandveiligheid bij opbouwspots

Als u opbouwspots op houten meubelen monteert, is het belangrijk dat ze het brandpreventiesymbool "M" dragen. Dat houdt in dat er geen brandgevaar voor het meubel bestaat, ondanks de warmte die de lampen afgeven. Brandpreventiesymbool "M" betekent dat de opbouwspots een temperatuur tot 200 graden Celsius kunnen bereiken, zonder dat de meubelen vlam vatten. Vanzelfsprekend is het van belang om de op de spots aangegeven afstanden tot andere materialen in acht te nemen.
Moderne LED lampen geven nauwelijks warmte af. Wat betreft hitte en brandgevaar is dat nog eenvoudiger. Bijkomend pluspunt van de LED's is de variatie aan kleuren. Daardoor kunt u met de opbouwspots mooie lichteffecten bereiken. Met kleuraccenten tovert u elke woonkamer of keuken om in een waar schouwspel van licht en kleuren. In ons assortiment vindt u verschillende soorten opbouwspots: Van ronde opbouwspots tot LED-lightstrips: alle lichttechniek is aanwezig voor de finishing touch van uw meubelen!


  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 60 dagen bedenktijd
+32 (0) 2 - 588 1 488

Ma t/m Do 08-18 uur
Vr 08-17 uur

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 Voucher

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.