Werkbladverlichting

Werkbladverlichting - om uw keuken optimaal te verlichten!

Werkbladverlichting voor keukens vormt de perfecte oplossing voor de verlichting van elke keukenaanrecht. Dé plek in de keuken die goed verlicht dient te worden is wel het aanrecht. Daar kan het er letterlijk en figuurlijk heet aan toe gaan. Vaak zorgen de bovenkastjes voor schaduw. Ze maken het bovendien lastig om verlichting aan te brengen. De plafondlamp in de keuken biedt weinig soelaas. Het licht komt meestal niet bij het aanrecht, omdat je er zelf voor staat. Aanrechtverlichting biedt een eenvoudige uitkomst voor dit keukenprobleem.

In onze online-shop vindt u een ruime keus aan werkbladverlichting: bijvoorbeeld modellen met neutraal witte LED lampen of draaibare lampen. Die zijn ruimtebesparend en zijn ook eenvoudig in te bouwen in hangkasten en aan planken. Zo kunt u met werkbladverlichting de donkerste hoekjes in uw keuken verlichten.

Wie van extra kleur in de keuken houdt, kiest voor indirecte verlichting door middel van een Ledstrip aan kast of buffet. Deze Ledstrip bevestigt u met tape aan de achterzijde . Met de afstandsbediening kiest u zelf de kleur. Alle onderdelen worden meegeleverd.

Kleine LED lampen zijn bijzonder geschikt als aanrechtverlichting. Je hoeft ze alleen maar vast te plakken op de meest geschikte plek. Ze passen perfect in elke keukenstijl, of die nu modern, klassiek of in landhuisstijl is. Deze aanrechtverlichting hoeft niet verstopt te blijven, hoewel de kleine LED lampen daar juist in uitblinken.

Werkbladverlichting is de perfecte oplossing voor goed licht bij het koken!


  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen bedenktijd
+32 (0) 2 - 588 1 488

Ma t/m Do 08-18 uur
Vr 08-17 uur

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 Voucher

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.