Chroom / nikkel / edelstaal wandlampen

Onze aanbevelingen binnen deze categorie

  RVS Wandlampen

  De charme van metalen wandlampen

  Van puristisch tot futuristisch – bijna geen enkel ander lampenassortiment is zo divers als dat van wandlampen in roestvrijstaal. De moderne uitstraling van het metaal wordt gebruikt in zeer verschillende ontwerpen. Deze lampen zien er stijlvol uit in de woonkamer, eetkamer, keuken of hal.

  RVS wandlampen geborsteld aluminium

  Wat zijn de kenmerken van RVS wandlampen?

  Veel nikkelkleurige wandlampen hebben eenvoudige basisvormen zoals kubussen of blokken. Met glanzende, geborstelde of matte oppervlakken is er voor ieder wat wils. Het elegante uiterlijk van het materiaal en de minimalistische vorm zijn een tijdloze combinatie voor elke woonruimte!

  Zijn er wandlampen in roestvrij staal met LED-technologie?

  Een combinatie voor veel nieuwe ontwerpideeën: RVS wandlampen en LED-technologie! De flexibele, compacte verlichtingstechnologie maakt volledig nieuwe lampvormen mogelijk. De lichtbron kan bijvoorbeeld de vorm hebben van een filigraan, gedraaid metalen frame. Een afzonderlijke, grotere lichtbron is niet nodig.

  Bovendien bieden wandlampen in chroom met ingebouwde LED-technologie een hoge energiebesparing, een lange levensduur en een comfortabele verlichting.

  RVS wandlampen
  RVS wandlampen modern

  Hoe kan ik een wandlamp het beste ophangen?

  Wandlampen worden meestal 5 cm boven ooghoogte gemonteerd, op een hoogte tussen 1,70 m en 1,80 m. Laat de elektrische installatie altijd uitvoeren door een gekwalificeerde elektricien.

  Zijn er ook RVS wandlampen voor buiten verkrijgbaar?

  Sterker nog: roestvrij staal is zelfs een zeer populair materiaal voor buiten. De reden hiervoor is de corrosiebestendigheid, de stabiliteit en het onderhoudsgemak.

  Voor buiten gelden echter andere criteria. Het belangrijkste is de juiste beschermingsklasse, de zogenaamde IP waarde (Ingress Protection). Daarom mag u een binnenwandlamp nooit buitenshuis gebruiken. Gebruik buitenshuis te allen tijde speciale RVS wandlampen voor buiten!

  RVS buiten wandlampen

  Wilt u meer weten over chroom/nikkel/RVS wandlampen of een ander onderwerp met betrekking tot licht en verlichting? Neem dan contact op met onze experts – telefonisch via het nummer +32 (0) 2 - 588 1 488 of via het contactformulier.

  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

  Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

  Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

  €15 korting

  *Bij een minimale uitgave van €80. Niet geldig in combinatie met andere acties.