Chroom/nikkel/edelstaal wandlampen

Roestvrijstalen wandlampen - prachtige wandverlichting

Roestvrijstalen wandlampen zijn indirecte lichtbronnen en zorgen in elke ruimte voor een warme en behaaglijke sfeer. Voor het accentueren van bepaalde items, zoals schilderijen, trofeeën of een spiegel, komen zowel de wandlampen als de verlichte objecten bijzonder tot hun recht, wanneer ze apart van de overige verlichting geschakeld worden. Omdat wandverlichting vaak op ooghoogte gehangen wordt, is het belangrijk dat deze niet verblindt.

Wandverlichting wordt zowel binnenshuis als buitenshuis gebruikt. Voor binnenshuis is er wandverlichting in verschillende uitvoeringen en stijlen: Design wandlampen, wandlampen voor de badkamer, fotoverlichting, wandtoortsen, Florentijnse of landelijke wandlampen. Ook wat betreft het materiaal van de wandverlichting laat ons assortiment niets te wensen over: Kristal, hout, glas, messing, chroom, nikkel of roestvrij staal.

Roestvrijstalen wandverlichting maakt elke kamer bijzonder

De roestvrijstalen wandlamp is de zeer mooie variant van de wandverlichting. Zijn stijlvolle uiterlijk maakt deze tot een exclusieve accessoire in uw woonkamer. Onze webshop biedt een veelvoud aan roestvrijstalen wandlampen, zoals een roestvrijstalen wandlamp met een lichtbron van gezandstraald glas of acrylglas. Ook glasbollen van opaal, die aangenaam helder licht verspreiden, zijn verkrijgbaar, net als roestvrijstalen wandlampen, chromen wandlampen en nikkel wandlampen als wandspot of als straler met dimbaar licht. Als lichtbron kunnen ook LED's en energiebesparende gloeilampen gebruikt worden.

Met een roestvrijstalen wandlamp geeft u uw kamer een lichtbron, die naast comfort ook iets puurs uitstraalt.


  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 60 dagen bedenktijd
+32 (0) 2 - 588 1 488

Ma t/m Do 09-18 uur
Vr 09-17 uur

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 Voucher

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.