Design-hanglampen

Design hanglampen toveren elke ruimte om in een museum

Dat licht een visueel stijlmiddel is, is in musea en tentoonstellingsruimten al lang bekend. Maar in tegenstelling tot in musea is niet de verlichting, maar het kunstwerk het onderwerp van aandacht. Onze design hanglampen zijn zo creatief, chique en extravagant dat ze zelf het kunstwerk en het centrale aandachtspunt in de ruimte worden. Overtuig uzelf en bekijk onze ruime collectie artistieke lampen. Bij lampen24.be vindt u 500 verschillende design hanglampen die stuk voor stuk eyecatchers zijn. Je zou kunnen zeggen: de juiste design hanglamp is zoals een museumstuk.


Zo veel smaken, zo veel stijlen design hanglampen

Er bestaat niet zoiets als één soort design hanglamp. Gelukkig maar, want niet alle mensen hebben één soort voorkeur en één bepaalde smaak. Als u denkt dat een design lamp niet past in een klassiek wooninterieur, dan heeft u het mis. De design hanglampen voorzien van kristallen pegels en flamboyante Jugendstil-vormen kunnen zeker concurreren met luxueuze kroonluchters. Bovendien kan een moderne hanglamp net perfect passen in een klassieke ruimte. Toch zijn er niet alleen design hanglampen in klassieke stijlen. De diversiteit is juist wat deze soort lampen van de andere onderscheidt. Zowel wat betreft vorm en grootte als kleuren en stijl. Daarom is er voor elk soort interieur wel een geschikte design lamp te vinden.


Kies het merk dat bij u past

Als u voor een design hanglamp kiest, heeft u een wat excentriekere en creatievere smaak. Dan wilt u liever geen gewone, alledaagse lamp. Veel designers uit Duitsland en Italië weten dat en spelen maar al te graag in op de vraag naar deze unieke lampen. Daarom vindt u bij lampen24.be een ruim aanbod aan merken. Zoekt u bijvoorbeeld speciale en moderne design hanglampen? Dan zal u uw gading vinden binnen het merk Flos. Wilt u liever iets degelijks in Bauhaus-stijl, dan is het merk Tecnolumen van de Duitse ontwerpers Marianne Brandt en Hans Przyrembel precies wat u zoekt. Gaat uw voorkeur eerder uit naar iets artistieks? Dan heeft het merk Kolarz de ideale hanglamp voor u. Het design van deze hanglampen is geïnspireerd op de schilderijen van Gustav Klimt. Voor zeer strakke en innovatieve designs bent u bij het Italiaanse merk Kundalini aan het juiste adres. Op lampen24.be vindt u ook lampen van designers uit verschillende landen. Dat zorgt pas echt voor een internationale sfeer in uw ruimte.


Het effect van de juiste kleuren

Niet alleen in een museum, maar ook in uw woning kan de juiste design hanglamp de juiste sfeer bepalen. Wie wil er nu niet dat zijn woning er stijlvol uitziet en een warme uitstraling heeft? Niets in uw woning is zo veelzijdig inzetbaar en zo emotioneel werkzaam als licht. Uit onderzoek is gebleken dat bijvoorbeeld warme kleuren, zoals rood, geel en oranje, energie opwekken en motiveren. De kleuren blauw, groen en paars, daarentegen, helpen je te ontspannen. Let daarom bij de aankoop van design hanglampen op de kleur. In woonruimten moeten lampen gezellig licht verspreiden. Daarom gebruikt men voor design hanglampen bij voorkeur lampen in de kleur ""warm wit“.


Prijzen – niet uitsluitend voor grote budgetten

Natuurlijk bevinden de meeste design hanglampen zich in een hogere prijsklasse. Een mooie design hanglamp is niet voor niets een luxeproduct. Wilt u “pure“ verlichting, dan is er een ruime waaier aan simpelere alternatieven te vinden. Bekijk in dat geval onze ruime selectie moderne hanglampen. Zoekt u daarentegen een lamp die een museumstuk is, waarmee u kunt pronken bij al uw gasten en die de blikvanger van elke ruimte is? Dan is een design hanglamp een goede investering. U krijgt er immers zeer veel aandacht en complimenten voor terug. Bovendien heeft u van zo’n pronkstuk jarenlang plezier. Bekijk gerust het grote aanbod aan design hanglampen op onze website en u zult ontdekken dat u niet voor alle hanglampen een groot budget hoeft te hebben.


  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen bedenktijd
+32 (0) 2 - 588 1 488

Ma t/m Do 08-18 uur
Vr 08-17 uur

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 Voucher

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.