Design-hanglampen

Onze aanbevelingen binnen deze categorie

  Design hanglampen verrijken iedere woonkamer

  Omdat deze lampen meestal in het midden van de kamer hangen, kunnen ze op speciale aandacht rekenen - zoals een echte ster betaamt, stelen zij de show. Als het dan ook nog eens een model van een bekende designer is, dan baart uw hanglamp nóg meer opzien bij uw bezoek.

  Waar komen designhanglampen het beste tot hun recht?

  Boven de eettafel maakt een designhanglamp echt een verpletterende indruk. Maar ook woon- en slaapkamers zijn perfecte plekken voor deze stralende, stijlvolle juweeltjes. En als u in een pompeus huis woont, dan kunt u ook uw entreehal laten stralen met zo'n designhanglamp.

  Welke merkfabrikanten zijn er?

  De designers achter alle die prachtige hanglampen zijn heel verschillend. De meest diverse merkfabrikanten zoals Kare, Artemide en FLOS werken samen met gerenommeerde designers om hanglampen van de hoogste kwaliteit te ontwikkelen. Ons merkenoverzicht vermeldt duidelijk en gedetailleerd welke merkfabrikanten er zijn en bevat daarnaast veel achtergrondinformatie.

  Van welke materialen worden designhanglampen gemaakt?

  Als het om materialen gaat, kent de verbeelding van de designer geen grenzen. Van klassieke en veelgebruikte materialen zoals roestvrij staal, glas, hout en kristal tot extravagante materialen zoals ganzenveren en leer, alles is mogelijk. Uiteindelijk zijn uw smaak en de inrichtingsstijl van de rest van de woning doorslaggevend bij de keuze van een hanglamp voor uw huis. Kunt u niet beslissen? Dan staan onze experts - bereikbaar via de onderstaande contactgegevens - altijd voor u klaar. De aankoop van een hoogwaardige designhanglamp die een doorslaggevende rol speelt bij de interieurinrichting moet immers goed overwogen worden.

  design-hanglampen
  design-hanglampen

  Welke awards zijn er toegekend aan designhanglampen?

  Er is eigenlijk een hele serie designwandlampen die al één of meerdere awards in de wacht heeft gesleept. De waarschijnlijk belangrijkste prijs voor Italiaans industrieel ontwerp draagt de naam Compasso d'Oro. De Italiaanse lampenfabrikant Luceplan heeft deze trofee bijvoorbeeld al meerdere malen gewonnen. Awards zoals de Red Dot Design Award en de German Design Award zijn echter ook echte uithangborden voor bedrijven en designers uit de verlichtingsindustrie. Als een lamp er in slaagt om zijn weg te vinden naar het New York Museum of Modern Art (MoMA), dan heeft deze voor altijd een stempel gedrukt op de designwereld.

  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

  Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

  Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

  10% korting

  *Bij een minimale uitgave van €0. Niet geldig in combinatie met andere acties.