Hanglampen industrieel

Onze aanbevelingen binnen deze categorie

  Industriële hanglampen voor een stoer interieur

  Beton-hanglamp Lindby
  Industriele hanglampen van Lindby
  Industriele hanglamp van Steinhauser
  Industriele hanglamp van Lindby

  Welke industriële hanglampen zijn bijzonder trendy?

  Industriële hanglampen vinden zichzelf steeds opnieuw uit. De stijl gaat verder dan arrangementen met kleppen, leidingen en afbladderende verf. Tegenwoordig smelt de industriële stijl samen met de huidige trends. Minimalisme, cage-design of kopere nostalgie zorgen voor nieuwe ontwerpen met een industriële touch. Naast lampen van metaal zijn vooral betonnen lampen bijzonder in trek. Met hun robuuste uitstraling en rustige grijze kleur belichamen deze betonnen lampen de industriële stijl op perfecte wijze .

  Een tip: Gloeilampen zijn een ideale match voor de vaak open industriële hanglampen. Deze doen denken aan de kooldraadlampen van weleer en stralen dus precies de juiste vintage charme uit.

  Hoe hoog moet een hanglamp in de woonkamer hangen?

  Industriële hanglampen worden het middelpunt van de woonkamer dankzij hun stedelijke charme. Als u deze lampen gebruikt als algemene verlichting, dan raden wij een minimale afstand van 2 m ten opzichte van de vloer aan. Als de hanglamp echter de bijzettafel in de spotlights moet zetten, dan kunt u lamp op de door u gewenste hoogte vrij ophangen.

  Hoe hoog moet een hanglamp boven de eettafel hangen?

  Dankzij de afhanghoogte bevinden industriële hanglampen zich altijd op ooghoogte boven de eettafel. Vaak vormen de lampen aanleiding tot interessante gesprekken met uw gasten. Om te zorgen dat u de persoon tegenover u goed kunt zien en om te voorkomen dat u uw hoofd stoot als u opstaat, moet er ongeveer 80 cm of meer ruimte zijn tussen het tafelblad en de onderrand van de lampenkap.

  Hanglamp industrieel van Eglo

  Wilt u meer weten over industriële hanglampen of andere trendy lampen? Of hebt u een andere vraag over licht en verlichting? Neem dan contact op met onze experts – telefonisch via het nummer +32 (0) 2 - 588 1 488 of via het contactformulier.

  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

  Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

  Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

  €15 korting

  *Bij een minimale uitgave van €80. Niet geldig in combinatie met andere acties.