LED-tafellampen

Onze aanbevelingen binnen deze categorie

  LED-tafellampen - moderniteit op tafel

  Wat zou u ervan zeggen als deze moderne technologie gecombineerd wordt met een echte klassieker onder de lampen, de tafellamp? Dat zou resulteren in een schitterende lamp. Een lamp die het beste licht geeft voor plaatselijke verlichting - op het bureau, of de bijzettafel naast de gezellige stoel om heerlijk ontspannen te kunnen lezen. En dit niet alleen in de meest uiteenlopende  trendy ontwerpen en stijlen. Ook met moderne technologie, die altijd scoort. Dat is de LED-tafellamp!

  Hoe ziet een moderne LED-tafellamp eruit?

  Alle LED-tafellampen zijn modern. Dat is zonder uitzondering moderne LED-technologie. Ofwel als vast geïnstalleerde LED-platen, ofwel als vervangbare lichtbronnen, de zogenaamde retrofits, die met de lamp meegeleverd worden. Verder kan een moderne LED-tafellamp er qua design heel verschillend uitzien. De lamp kan er in een klassieke uitvoering een uiterst nobele uitstraling hebben. Maar dat geldt ook voor de Scandinavische of industriële uitvoering. En in een modern design komt moderne technologie natuurlijk mooi tot zijn recht. LED-tafellampen in moderne designs hebben meestal vast geïnstalleerde LEDs. De functionaliteit heeft vaak voorrang boven het decoratieve aspect, vooral bij bureaulampen.

  led tafellampen
  led tafellampen
  led tafellampen
  led tafellampen

  Zijn er LED-tafellampen met USB-aansluiting?

  Ja, die zijn er! Gelukkig wel. Stelt u zich eens de volgende volledig lastige situatie voor. We zitten aan ons bureau. En er is maar één stopcontact beschikbaar. Er zijn echter twee dingen die we graag in dit stopcontact willen insteken - omdat we zonder deze twee zaken niet kunnen werken aan het bureau. Ten eerste: de tafellamp. Zonder deze lamp wordt het heel snel donker. Ten tweede: onze mobiele telefoon - ofwel de oplaadkabel. Omdat die 5% batterijlading niet meer lang meegaat. Dat heeft alle schijn van een écht dilemma. Maar schijn bedriegt, in feite. Er is namelijk een zeer eenvoudige oplossing: LED-tafellampen met een superhandige USB-aansluiting.

  Dit lost de  situatie als volgt op: we steken de stekker van onze LED-tafellamp gewoon in het stopcontact. We bewonderen het absoluut coole ontwerp en gebruiken het licht om ons papierwerk snel en goed af te handelen. We gebruiken de tijd echter ook om onze mobiele telefoon of misschien onze tablet op te laden. Dit gebeurt via de USB-poort, die zich meestal in de voet van de lamp bevindt. Hierdoor verandert een schijnbaar lastige situatie in een ontspannen situatie met optimale verlichting en een mobiele telefoon met volle batterij.

  Hebben LED-tafellampen een kleurwisselfunctie?

  Ja, dat hebben ze. Maar: niet allemaal. Want of de nieuwe LED-tafellamp al dan niet over deze leuke eigenschap beschikt, hangt sterk af van het model. Als u al een bepaalde lamp op het oog hebt en u wilt weten of deze ook groen, rood en blauw licht geeft, dan kijkt u gewoon even in de artikelbeschrijving. Of in de productdetails: let er dan op dat daar "Lichtkleur - multicolour" staat. Dan is uw vraag al snel beantwoord.

  De bediening van een tafellamp met kleurwisselfunctie? Heel gemakkelijk! In de regel gebeurt dit heel eenvoudig via de meegeleverde afstandsbediening of - nog moderner - via uw eigen mobiele telefoon en een app. Philips Hue-producten zijn bijvoorbeeld bijzonder populair. Probeer Philips Hue Living Colors eens uit!

  led tafellampen

  Zijn er dimbare LED-tafellampen?

  Ja, ook die zijn er. En die zijn gewoon superhandig. Wilt u nog eventjes lezen? Dan laten we het licht gewoon wat helderder schijnen. Of toch liever ontspannende verlichting. Dan dimt u het licht gewoon een beetje. Hoe? Bijvoorbeeld met de super practische touchdimmer op de lamp.

  Of de tafellamp die u in uw winkelmandje op de shortlist heeft staan, dimbaar is, leest u in de betreffende productdetails. Als er "Dimbaar - Ja" staat, dan kunt u er naar hartenlust op los dimmen. Voorwaarde: de lamp beschikt over vast geïnstalleerde LED-technologie. Als dit niet het geval is, dan draait u er een dimbare LED-lamp in.

  Zijn er LED-tafellampen met accu?

  Deze lampen zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende uitvoeringen en de stekker kan - in tegenstelling tot hanglampen, wandlampen, enz. - in het dichtstbijzijnde stopcontact gestoken worden. Maar wat als we u nu vertellen dat u dat stopcontact niet meer nodig hebt voor uw nieuwe LED tafellamp? Omdat het nóg praktischer kan, nóg comfortabeler. Moderne LED-tafellampen zijn tegenwoordig niet alleen verkrijgbaar met een stekker voor het stopcontact, maar ook met een geïntegreerde accu.

  Dit maakt alles nóg een stuk gemakkelijker en comfortabeler dan het al is. Want dan kunt u uw LED-tafellamp overal mee naartoe nemen waar u maar wilt. Sommige modellen kunt u zelfs mee naar buiten nemen - zorg dan alleen wel voor de juiste beschermingsklasse. Hoe lang de tafellamp brandt, hangt volledig af van het model. Van 3 uur tot 15 uur, alles is mogelijk. Als de accu dan toch een keer leeg is, dan laadt u de lamp eenvoudigweg weer op via de USB-poort.

  led tafellampen
  led tafellampen
  led tafellampen
  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

  Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

  Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

  €15 korting

  *Bij een minimale uitgave van €80. Niet geldig in combinatie met andere acties.