Messing/goud plafondlampen

Onze aanbevelingen binnen deze categorie

  Plafondlampen messing/goud

  Moderne verlichte ruimtes

  Hoe ziet een moderne plafondlamp van goud of messing eruit?

  Sinds kort worden goud en messing niet meer alleen geassocieerd met de antieke stijl. Integendeel: glanzend metaal is modern – vooral in de trendy combinaties zwart/goud en wit/goud! Tijdloze, artistieke en futuristische ontwerpen geven deze plafondlampen een volledig nieuwe look. LED verlichting maakt ook nieuwe ontwerpen zonder uitstekende of grote lichtbronnen mogelijk.

  Plafondlampen messing spots
  Plafondlampen goud
  Plafondlampen messing
  Plafondlampen goud zwart
  Plafondlampen goud
  Gouden plafondlampen

  Welke lichtbron is optimaal voor plafondlampen?

  Ook bij moderne plafondlampen van goud en messing zijn er twee varianten: lampen met ingebouwde LED verlichting en lampen met vervangbare lichtbronnen.

  Zorg er bij vast geïnstalleerde LED verlichting voor dat de lichtkleur in uw woonkamer warmwit en minder dan 3.300 Kelvin bedraagt. Let er ook op dat de lichtsterkte geschikt is voor de grootte van de ruimte, want u kunt de lichtbronnen achteraf niet vervangen!

  Bij vervangbare lichtbronnen kunt u het beste kiezen voor LED-lampen om energie te besparen en omdat deze een lange levensduur hebben. Voor open lampen kunt u kiezen voor de visueel aantrekkelijke LED-filamentlampen. Deze lampen hebben een doorzichtige bol en een op klassieke koolstofgloeilampen geïnspireerde "gloeidraad". Een ander stijlvol alternatief, vooral voor lampen van goud en messing, zijn kopspiegellampen met gedeeltelijk goudkleurige bollen.

  Plafondlampen messing
  Plafondlampen goud
  Lampen goud

  Wilt u meer weten over plafondlampen van goud of messing of een ander onderwerp met betrekking tot licht en verlichting? Neem dan contact op met onze experts – telefonisch via het nummer +32 (0) 2 - 588 1 488 of via het contactformulier.

  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

  Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

  Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

  10% korting

  *Bij een minimale uitgave van €0. Niet geldig in combinatie met andere acties.