Onze logistiek: elke weg leidt naar de klant

In 2012 ging het logistiek centrum van Lampenwelt GmbH in bedrijf. Vanaf hier worden lampen naar heel Europa verstuurd. Vanaf herfst 2017 hebben wij ons nieuwe logistiek centrum in gebruik genomen. Het moderne logistiek centrum beschikt over een grote capaciteit en intelligente systemen, die een innovatieve en efficiënte logistiek mogelijk maken.

Lampenwelt GmbH blikt terug op een lange succesgeschiedenis met spannende gebeurtenissen. Één daarvan was in het jaar 2012, toen Lampenwelt haar nieuwe logistiekcentrum in bedrijf nam. Het zeer moderne gebouw met een oppervlakte van 3.600 m² herbergt de totale voorraad aan lampen. Door een ingenieus systeem hoeven onze medewerkers van de logistiek niet lang naar een artikel te zoeken. Aan dit systeem ligt een lang ontwikkelingsproces ten grondslag.

De logistiek van Lampenwelt grijpt terug op zeer moderne, deels zelfontwikkelde technologieën, ter verbetering van de klanttevredenheid. Van de wareningang tot aan de verzending doorloopt het product geoptimaliseerde processen en gaat het naadloos van de ene hand over in de andere. Geen vierkante meter is verspilde ruimte. Elke ruimte wordt maximaal gebruikt, zodat meer producten sneller kunnen worden geleverd en klanten minder lang op hun bestelde lampen hoeven te wachten. Liften en moderne MDE-machines vereenvoudigen de verwerking van bestellingen. Door een zelfontwikkeld verpakkingssysteem wordt verpakkingsmateriaal bespaard, hetgeen natuurlijk ook milieuvriendelijker is.

Door onze korte wegen voor alle leveranciers en medewerkers is het mogelijk duizenden pakketjes per dag te verzenden, hetgeen ook duizenden tevreden klanten per dag oplevert. Het bewijs levert een blik op het klantbeoordelingsportaal TrustPilot en andere beoordelingsportalen voor andere landen in Europa. In totaal heeft Lampenwelt meer dan 2.000.000 klantbeoordelingen gekregen, die over het algemeen zeer goed zijn, gemiddeld heeft Lampenwelt namelijk een score van 4.5 sterren uit 5, dat is dus een negen! Dit is tevens het bewijs dat Lampenwelt zeer zorgvuldig met bestellingen omgaat. Want of het nu gaat om een kroonluchter van vele duizenden euro’s of een plafondlamp van een paar tientjes, elk pakketje van iedere klant is voor ons belangrijk. Uiteindelijk krijgt de klant een onbeschadigd, volledig functionerend product, waarmee respectvol omgegaan is – en dat zo snel mogelijk.

  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

10% korting

*Bij een minimale uitgave van €0. Niet geldig in combinatie met andere acties.