Design-plafondlampen

Designverlichting – voor een fascinerend lichtspel

Ontwerpers proberen met hun creaties het betoverende licht te vangen en te vormen tot een ware belevenis. Een design lamp is een blikvanger, kunstwerk en decoratie voor de individuele woning. Tegelijkertijd moet met een hoogwaardige design lamp ook het gewenste lichteffect worden bereikt. Om uit deze spagaat te komen, ontwikkelen ontwerpers verschillende benaderingen. Veel design lampen fascineren door hun uiteenlopende kleuren en interessante vormen, terwijl andere designlampen juist puristisch werken. Lampen van zuiver glas met rechte vormen geven helder licht en zorgen voor unieke lichtervaringen.

Tevens vallen alle design lampen op door hoogwaardige materialen en liefde voor details. Doordachte lichtconcepten zorgen voor een sfeervolle omgeving en de juiste uitstraling binnen uw eigen vier muren.

In onze winkel kunt u kiezen uit fantastische design lampen. Veel plezier met uw lichtdroom!

Design lampen voor plafond, wand en tafel

Vaak maakt een ontwerper niet alleen een bepaald type wand- of hanglamp, maar meteen een hele serie. En dan is het handig om niet alleen een design lamp voor het plafond, maar tegelijk ook een bijpassende design-tafellamp voor accentverlichting en een vloerlamp in dezelfde stijl aan te schaffen. In een goed op elkaar afgestemd interieur komen designlampen bijzonder tot hun recht.

Spelen met kleur, vorm en persoonlijke smaak

Het speciale van design lampen is dat ontwerpers bij het maken van deze lampen een grotere vrijheid hebben wat betreft het spelen met kleur, vorm en licht. De resultaten van deze creatieve arbeid zijn echte sierstukken. Een design lamp is niet alleen een lichtbron, maar weerspiegelt ook een stukje van uw persoonlijkheid.


  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen bedenktijd

Ma t/m Do 08-18 / Vr 08-17 uur

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 Voucher

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.