Houten tafellampen

Universeel toepasbaar: houten tafellampen

Ze zijn handzaam en beweegbaar en brengen het licht, waar de eigenaar het graag hebben wil. Een tafellamp is flexibel en praktisch. De ene dag wordt ze gebruikt op een glazen tafel, de volgende dag is de tafellamp misschien nodig op de commode. Juist voor mensen die hun woning graag zonder al te veel moeite willen restylen zijn tafellampen ideaal. De meeste Nederlanders houden van hun eigen vier muren. Ze brengen er dan ook veel tijd door. Vooral de woonkamer moet, als middelpunt van de woning, gezellig zijn en zoveel mogelijk met iemands eigen lifestyle overeenkomen. Houten tafellampen kunnen daar een duidelijke bijdrage aan leveren.

Maar ook in andere delen van de woning, zoals de badkamer, de keuken of de serre zijn houten tafellampen meer dan alleen lichtbronnen. Houten tafellampen zijn niet alleen bij natuurliefhebbers zeer in trek. Vaak worden houten tafellampen gekenmerkt als "rustiek". Deze generalisering doet de houten tafellampen bij lange na geen recht. Houten tafellampen zijn allround en geven bepaalde accenten.

Als bureaulamp in een combinatie van hout en zilver, of met origineel houtsnijwerk in de vorm van verschillende dieren, zoals hert, zebra, giraf, kikker of olifant. Houten tafellampen zijn speciaal voor kinderen in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De kleintjes verheugen zich het meest, als een kleine piraat, een prinses, een ridder of een prins hun toelacht vanaf hun nachtkastje en tegelijk voor prettig licht zorgt. Zo'n houten tafellamp geeft de kinderkamer een nieuwe impuls. Een geweldig cadeau voor een neefje of nichtje, dat gegarandeerd een succes is!


  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen bedenktijd
+32 (0) 2 - 588 1 488

Ma t/m Do 08-18 uur
Vr 08-17 uur

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 Voucher

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.