Sensor plafondlamp

Sensorlampen voor buiten en binnen

Sensorlampen voor buiten zijn al lang bekend. Daar maakt u struikelblokken zichtbaar en schrikt u ongewenste nachtelijke bezoekers af. Maar ook binnenshuis zijn sensorlampen uiterst behulpzame faciliteiten. Sensorlampen brengen vooral comfort en veiligheid in gangen en in ruimtes waar u maar af en toe komt; en dan meestal met volle handen. Bijvoorbeeld keldertrappen, kelders, zolders en garages. Zij brengen comfort omdat u niet eerst de wasmand of de bierkrat hoeft neer te zetten om het licht aan te doen. Zij brengen veiligheid omdat u niet in de verleiding komt al tastend in het donker verder te gaan. Want u kent tenslotte de weg. Wanneer zoonlief zijn skateboard tijdelijk in de keldergang heeft geparkeerd, bent u misschien sneller bij de volgende deur dan u lief is. Sensorlampen helpen zulke ongevallen te voorkomen. Neem eens een kijkje in onze webshop. Daar vindt u ook voor binnen sensorlampen in talrijke uitvoeringen voor plafonds en muren.

Automatische verlichting met sensorlampen

Sensorlampen zijn vooral gewild omdat er praktisch geen schakelaar nodig is om het licht aan of uit te doen. Anders gezegd: een sensorlamp is een lamp met bewegingssensor en schemersensor, d.w.z. er zijn twee sensoren in opgenomen: één sensor voor de mate van licht of donker waar het licht ingeschakeld moet kunnen worden, en één voor het waarnemen van personen en bewegingen. De laatste zorgt ervoor dat de sensorlamp aan gaat. Hoe lang de sensorlamp aan blijft, is programmeerbaar: men kan bijvoorbeeld instellen dat het licht weer uitgaat als er twee minuten geen beweging is waargenomen. Deze bijzondere techniek maakt het mogelijk dat sensorlampen zo energiezuinig en kostenbesparend zijn: ze branden niet onnodig en verkwisten geen energie wanneer er niemand meer in de ruimte is.

Sensorgestuurde plafondlampen voor vele plaatsen in de woning

In ieder huis zijn wel plafondlampen te vinden. Dan is het niet verwonderlijk dat er ook steeds meer vraag is naar sensorgestuurde plafondlampen - ze zorgen gewoon voor een zekere veiligheid en een speciaal comfort. Misschien niet zo zeer in woon- of slaapkamers, maar in gangen, kelders en overlopen zijn sensorgestuurde plafondlampen zeker in opmars. Om de voordelen van een sensorgestuurde plafondlamp optimaal te benutten en te gebruiken, is het aan te bevelen een sensorgestuurde plafondlamp met ingebouwde LED's te kopen, of die te voorzien van halogeenlampen. Deze beide soorten lichtbronnen zijn schakelvast en branden direct bij het inschakelen op volle sterkte.


  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen bedenktijd
+32 (0) 2 - 588 1 488

Ma t/m Do 08-18 uur
Vr 08-17 uur

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 Voucher

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.