Spots

Spots en stralers voor gerichte verlichting

Stralers en spots worden over het algemeen tot de doelgerichte verlichting gerekend. Spots en stralers zorgen daarom bijvoorbeeld vaak in winkels voor voldoende lichtsterkte. Toch zijn stralers en spots niet alleen geschikt voor functionele verlichting, maar ook voor sfeervolle verlichting, denk aan woonruimteverlichting.

Stralers en spots en hun voordelen

Spots en stralers zijn vaak zwenkbaar, wat betekent dat de lampenkop in verschillende richtingen gedraaid kan worden. Op deze manier kunnen spots en stralers afzonderlijk gericht worden. Het licht van de spot of de straler valt dan precies waar het ook werkelijk nodig is. Ook wat betreft de montage zijn stralers en spots zeer flexibel. Stralers en spots kunnen zowel aan of in het plafond als ook aan de wand gemonteerd worden.

Verlichtingsmogelijkheden met stralers en spots

Met het licht van de afzonderlijke spots en stralers kunnen nauwkeurige accenten worden geplaatst. Voor de verlichting van grotere oppervlakken, zoals bijvoorbeeld een wat langere overloop, kunt u ook spots en stralers aan een railsysteem gebruiken. Zulke railsystemen met spots of stralers worden dikwijls in galeries gebruikt om kunstwerken te verlichten. Maar ook in woningen bieden stralers en spots de mogelijkheid om afzonderlijke schilderijen of dierbare souvenirs met licht te accentueren. Stralers en spots zijn ideaal voor interieurinrichting; minder mooie delen verdwijnen en aantrekkelijke gebieden worden naar voren gehaald. Zo kunt u met stralers en spots bijvoorbeeld ook vazen, beelden of planten in de schijnwerper zetten. Bij grotere aantallen stralers en spots is het een idee om ze uit te rusten met energiezuinige lampen, zoals spaarlampen of LED's.

Spots online bij Lampen24.be

  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen bedenktijd

Ma t/m Do 08-18 / Vr 08-17 uur

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 Voucher

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.