Houten plafondlampen

Met houten plafondlampen haalt u warmte en gezelligheid in huis

Met houten plafondlampen brengt u echter niet alleen warmte en gezelligheid in huis. Het zijn de natuurlijke materialen en de harmonieuze vormen die in het oog springen. Juist plafondlampen in de combinatie van hout en het milieuvriendelijke Lunopal zorgen voor een warm, niet verblindend licht, zodat in uw woon- of slaapkamer de juiste atmosfeer ontstaat.

Wie ook in zijn werkkamer een houten plafondlamp liever niet wil missen, kan hier terugvallen op stralers of plafondspots.

Het is een bijzondere belevenis om een lichtgevende plafondtegel in uw kamer te hebben. U kunt uw plafondtegel zelf aankleden. De plafondtegel kunt u met uw eigen afbeeldingen verven, behangen of lakken. Het resultaat: plafondverlichting geheel naar eigen smaak.

Maar ook bij de kant-en-klare modellen vindt u allerlei vormen. Stralers en plafondspots, moderne en hoekige uitvoeringen of lampen met klassieke ronde vormen. In enkele gevallen krijgt u met onze houten lampen niet alleen een betoverende plafondlamp, maar bovendien een echt stuk handwerk. Bekijkt u onze producten eens van dichtbij. In de beschrijvingen vindt u meer over de vervaardiging en de gebruikte materialen.

Naast houten plafondlampen reikt ons assortiment nog veel meer mogelijkheden aan. Bekijk de categorieën 'houten wandlampen' en 'houten vloerlampen' en creëer door een combinatie van direct en indirect licht een sfeervol lichtconcept voor uw woonkamer.


  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen bedenktijd
+32 (0) 2 - 588 1 488

Ma t/m Do 08-18 uur
Vr 08-17 uur

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 Voucher

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.