Awards, waar wij trots op zijn

De grote prijs van het Duitse mkb (Der Große Preis des Mittelstandes)

De erkenning voor hetgeen wij gepresteerd hebben brengt ons vreugde en dankbaarheid. Zo weten wij, dat wij op het juiste pad zijn onze klanten te enthousiasmeren. Een van de grootste awards voor ons is daarom de klanttevredenheid, die door onze klanten dagelijks wordt bevestigd.

Awards maken trots. Zij laten zien, dat hard werken tot succes leidt. Het succesverhaal van Lampenwelt GmbH bevat enkele van de meest prestigieuze prijzen voor het bedrijfsleven.

In 2009 sleepte Lampenwelt de prijs voor de ondernemer van het jaar in haar eigen regio (Kreis Vogelsberg) binnen.

In 2010 was Lampenwelt finalist bij de grote prijs van het Duitse midden- en kleinbedrijf. Tot deze onderscheiding leidde een verdrievoudiging van de omzet in het crisisjaar 2009. Lampenwelt (toen nog zonder Lampen24.be) werd uitgeroepen tot de grootste lampenwebwinkel van Europa, de lampenwebshop met het grootste aantal bezoekers.

In 2012 won Lampenwelt de grote prijs van het Duitse MKB (der Große Preis des Mittelstandes). Aan deze prestigieuze prijs ging wederom een enorm groei (meer dan 100% per jaar) en het creëren van nieuwe banen vooraf.

Sinds 2014 is Lampenwelt officieel als kwalitatief bedrijf gecertificeerd door het Duitse TÜV volgens DIN EN ISO 9001:2008. Met deze certificering geldt de interne bedrijfsstructuur als efficiënt, klant- en medewerker-vriendelijk en duurzaam.

In 2015 ontving Lampenwelt.de de titel 'Leitbetrieb Deutschland'. Dit is gebaseerd op de service en het initiatief wat Lampenwelt.de heeft getoond. Met deze Award kunnen klanten en zakelijke partners van Lampenwelt.de zien hoe service en klantvriendelijkheid bij ons bovenaan staat.

In 2017 is Lampenwelt.de verkozen tot beste online lampenwinkel van Duitsland, hieronder valt ook Lampen24.be. In de lampen branche staan wij hiermee dan ook op plaats 1 in Duitsland. Achtergrond informatie: Het marktonderzoek Service-Value, heeft namens het Handelsblatt klanten gevraagd om de aan te geven wie de beste retailer is. Totaal hebben 1,3 miljoen klantenbeoordelingen hun mening gegeven. Wij zijn erg blij met de positieve recensies en bedanken onze klanten hartelijk.

In 2017 heeft Lampenwelt.de de kwaliteitszegel 'Beste online shop' in de magazine FOCUS. In een breed onderzoek in Duitsland is Lampenwelt.de samen met 1200 andere online winkels op de proef gesteld. Meer als 500.000 consumenten hebben hun oordeel uitgesproken over 'klanttevredenheid' Wij zijn nu de leidende shop in de sector ' Lampen & verlichting'. Wij danken onze klanten voor de positieve feedback.

In 2017 zijn we ook geëerd als de 'Service Champion in ervaren klantenservice' - toegekend door Die Welt. Wij presenteerden het best in onze branche en werden daarom door de krant Die Welt als de nr.1 online lampenwinkel

  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

10% korting

*Bij een minimale uitgave van €0. Niet geldig in combinatie met andere acties.