Lampen voor beter wonen, leven en werken

De fascinatie voor licht, een combinatie uit design, effectiviteit en doorontwikkelde techniek, is een van de grondpijlers van Lampen24.be (Lampenwelt GmbH), Europa ‘s grootste online-specialist op het gebied van lampen en armaturen. Het assortiment bestaande uit meer dan 40.000 producten overtuigt zowel ondernemers als particulieren.

Licht fascineert. Licht verandert.

De fascinatie voor licht, een combinatie uit design, effectiviteit en doorontwikkelde techniek, is een van de grondpijlers van Lampen24.be, Europa ‘s grootste online-specialist op het gebied van lampen en armaturen. Het assortiment bestaande uit meer dan 40.000 producten overtuigt door zijn uitgebreide keuzeaanbod en moderne techniek. Iedereen is anders, iedereen heeft een andere mening en andere smaak en daarover valt niet te twisten. Voor iedereen betekent het juiste licht daarom iets anders.

Het juiste licht is meer dan helderheid alleen. Het maakt de woonkamer gezellig, kantoren en vergaderzalen representatiever, eetruimtes aantrekkelijker en verfraait zelfs hoogwaardige kunstobjecten. Daarnaast is met moderne lichtbronnen als led-lampen tot wel 80% aan energiekosten te besparen en vervangen daarmee zonder enig probleem de ouderwetse gloeilamp, waarbij de lichtkwaliteit beslist niet minder geworden is.

Licht fascineert. Licht verandert. Wij bewijzen het u met meer dan 40.000 fascinerende, praktische en decoratieve lampen. Neem een verlichtende beslissing bij Lampen24.be!

  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

10% korting

*Bij een minimale uitgave van €0. Niet geldig in combinatie met andere acties.