Brievenbussen

Brievenbussen zijn de visitekaartjes van uw huis

Een brievenbus levert een belangrijke bijdrage aan het uiterlijk van tuin en voorgevel, waarvan het effect niet moet worden onderschat. Brievenbussen zijn er niet alleen maar om de post op te vangen, maar ze zijn ook een uitdrukking van uw smaak en persoonlijkheid. U kunt zich voorstellen wat een bezoeker of voorbijganger denkt bij een verroeste en wellicht provisorisch aangebrachte blikken bus. Maar een met liefde uitgezochte brievenbus, die er niet alleen voor de post is, maar ook als decoratief object bij uw huis past, geeft beslist een positieve indruk.

Brievenbussen van roestvrij staal zijn erg populair. Een roestvrij stalen brievenbus heeft vele voordelen. Door het edele materiaal is zij uiterst decoratief en tegelijk bijna onverwoestbaar, want edelstaal roest niet en is eenvoudig te onderhouden. Een brievenbus van roestvrij staal staat niet alleen mooi, maar geeft de eigenaar jarenlang plezier, omdat hij alle weersgesteldheden met glans doorstaat.

Afhankelijk van smaak en ruimte kunt u kiezen tussen een brievenbus met standaard of een brievenbus die aan de muur wordt gemonteerd. Een brievenbus met standaard wordt niet aan de gevel van het huis gemonteerd, maarkan vrijstaand aan de weg of bij de poort worden geplaatst.


  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 60 dagen bedenktijd
+32 (0) 2 - 588 1 488

Ma t/m Do 09-18 uur
Vr 09-17 uur

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 Voucher

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.