Kerstverlichting

Kerstverlichting. Nu nóg meer mogelijkheden.

„I’m dreaming of a light Christmas“. Kerstmis zonder verlichting is ondenkbaar. De donkerste dagen van het jaar zijn tevens de meest gezellige dagen van het jaar en daar draagt de juiste kerstverlichting natuurlijk haar steentje aan bij. Bij lampen24.be bent u voor kerstverlichting aan het juiste adres. U vindt hier meer dan 1000 kerstartikelen. Niet alleen verlichting voor in de kerstboom, maar ook kerstbomen, kandelaren, kerststerren, lichtslingers, lichtslangen en ledkaarsen. Kortom, u vindt hier alles om deze kerst nog onvergetelijker te maken.


Kerstverlichting voor buiten

Wat is er nu mooier dan sfeervolle kerstverlichting die u en uw gasten buiten reeds verwelkomt? In onze webshop vindt u talloze soorten verlichting waarmee u uw voortuin tot het stralend middelpunt van de straat kunt maken. Zo kunt u bijvoorbeeld met lichtslangen of kerststerren uw tuin versieren. Lichtslangen zijn perfect om de contouren van daken, beschuttingen, ramen en andere voorwerpen te benadrukken. Er is genoeg om uw hele huis mee te versieren, een beeld dat u waarschijnlijk wel kent van Amerikaanse kerstfilms. Deze kerstverlichting is ook verkrijgbaar als lichtnet of lichtgordijn. Verder vindt u in onze webshop ook talloze verlichte kerstfiguren om uw tuin te voorzien van vrolijke bewoners. Zo vindt u er onder andere lichtgevende sneeuwpoppen, rendieren, eekhoorns en kerstmannen. Kerstverlichting kunt u natuurlijk uitstekend combineren met andere vormen van buitenverlichting voor een nog sfeervollere tuin.


Kerstverlichting voor binnen

U kunt binnenshuis vrijwel elk type kerstverlichting gebruiken. Het begint natuurlijk bij de juiste kerstboomverlichting, maar daarmee houdt de keuze niet op. Ook voor kandelaren, lichtbogen, kerststerren, lichtslingers voor binnen en ledkaarsen kunt u bij ons terecht. Zoekt u een alternatief voor een kerstboom? Dan vindt u in onze webshop talloze producten. Kerstmis met de juiste verlichting maakt uw woning niet alleen sfeervol, maar door het vervangen van kaarsen bent u ook nog eens beschermd tegen brandgevaar.

Lichtslingers voor in de kerstboom en in de kamer

Vroeger werden kerstbomen met kaarsen verlicht. Dit houdt echter een groot risico op brand in en tijdens kerstavond wilt u niet de hele tijd opletten of de kerstboom niet in brand staat. Met de komst van elektriciteit werden de kaarsjes daarom steeds meer door kerstlampjes vervangen. In onze webshop vindt u een groot aanbod aan lichtslingers die speciaal gemaakt zijn om uw kerstboom te verlichten. Maar u kunt natuurlijk ook uw hele kamer versieren met een speciale lichtketting of lichtgordijn.


De mooiste alternatieven voor uw kerstboom

Een kerstboom is al jaren het stralende middelpunt van uw woonkamer tijdens de kerstdagen. Vroeger werden daarvoor echte bomen gekapt, tegenwoordig zijn er ook hele mooie kunst-kerstbomen. Het voordeel daarvan is, dat u deze niet weg hoeft te gooien en elk jaar weer kunt gebruiken. Op lampen24.be vindt u bovendien kerstbomen inclusief verlichting. Zo hoeft u alleen nog maar kerstversiering in de boom te hangen en u bent klaar.


Kandelaren, lichtbogen en lichtpiramides

Met onze kandelaren met elektrische verlichting tovert u uw kamer om tot een waar kerstparadijs. Kandelaren, lichtbogen en lichtpiramides staan vooral bekend als kerstdecoratie. Maar deze sfeerbrengers kunnen natuurlijk het hele jaar door worden gebruikt. De kaarsenstandaards zijn er in verschillende vormen: de stijlvolle kandelaren, de ronde vormen van de lichtbogen en de driehoekige kandelaren, ook wel lichtpiramides genoemd.


Kerststerren

De kerstster is al sinds de geboorte van Jezus gesignaleerd door de drie koningen. Maar ook in uw eigen woning is de kerstster een onmisbaar element tijdens de kerstperiode. In onze webshop vindt u meer dan honderd kerststerren, elk met hun eigen vorm en verlichting.


Lichtgordijnen en lichtnetten

Wilt u een iets groter oppervlak sfeervol verlichten? Onze lichtgordijnen en lichtnetten maken elk oppervlak tot een schitterende eyecatcher. U kunt lichtgordijnen en lichtnetten gebruiken om uw balkon te versieren, om over struiken te draperen of om de muur achter uw kerstboom van verlichting te voorzien. Er zijn zelfs lichtgordijnen die onder een afdakje passen zodat ze de indruk van ijspegels geven. Of wat dacht u van lichtnetten met lampjes in verschillende kleuren? Of met bewegende lichtjes, zoals een watervalfunctie? Bekijk het aanbod in onze webshop en ontdek hoeveel creatieve mogelijkheden er zijn met lichtgordijnen en lichtnetten.


Ledkaarsen

Natuurlijk kaarslicht is weliswaar erg mooi, maar helemaal ongevaarlijk zijn echte kaarsen helaas niet. Ledlampen bieden hiervoor uitkomst. Deze elektrische kaarsen zien eruit als een echte kaars, maar ze zijn duidelijk veiliger in gebruik. Daardoor kunnen ze ook in rusthuizen, ziekenhuizen en kinderdagverblijven een prachtige kerstsfeer scheppen. Veel van deze kaarsen zijn zelfs uitgerust met een timer, waardoor ze op de juiste momenten automatisch uit- en inschakelen. Daardoor spaart u ook nog eens energie. De kaarslampen zijn niet alleen in de kersttijd opvallende verschijningen. U kunt ze het hele jaar door gebruiken voor feesten of voor een gezellige avond bij kaarslicht.


Tips voor creatief gebruik van kerstverlichting

Als u dit jaar geen kerstboom wilt, maar wel die gezellige sfeer wilt behouden, dan zou u een lichtschilderij kunnen maken. Hang simpelweg een aantal dennentakken boven elkaar aan de muur en drapeer daar op een creatieve manier een lichtsnoer overheen. Ook kerststukjes kunnen heel mooi met licht worden versierd. Leg hiervoor een aantal takken in een schaal en versier deze met een lichtsnoer. Ook met led-strips kunt u met honderden lampjes een deel van uw living of de voorgevel van uw huis accentueren.


Een geslaagde kerst met de juiste verlichting

Wat voor verlichting u ook zoekt, op lampen24.be vindt u gegarandeerd alle kerstverlichting die u nodig hebt om ook deze kerst te doen slagen. Kerstmis is een tijd van gezelligheid, van vriendschap en verzoening en daar draagt de juiste kerstverlichting aan bij. Of u nu een paar eenvoudige kaarsen zoekt of uw woning wil decoreren met lichtslangen, lichtgevende kerstfiguren en lichtgordijnen, u vindt zeker en vast alles wat u zoekt in onze webshop. Dus gun uzelf en uw woning een kerstgeschenk. Bekijk ons assortiment en ontdek wat u allemaal met uw woning kan doen om deze kerst nóg meer te verlichten.


  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen bedenktijd
+32 (0) 2 - 588 1 488

Ma t/m Do 08-18 uur
Vr 08-17 uur

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 Voucher

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.