Sfeerverlichting

In de juiste stemming met sfeerverlichting

Sfeerverlichting voor buitenOf u nu uw verjaardag, uw jubileum of een geslaagd examen viert, sfeerverlichting, feestverlichting en decoratieve verlichting maken alles nog feestelijker. Maar ook de verlichting in uw tuin mag verraden dat er binnen een feestje wordt gehouden. Bij lampen24.be koopt u feestverlichting in vele kleuren en maten, zowel voor binnen als voor buiten. Met zulke verlichting is uw feest bij voorbaat al geslaagd.


Bouw een kleurrijk feestje met sfeerverlichting

Of het nu Kerstmis, Nieuwjaar of Halloween is, bij feestverlichting mag kleur natuurlijk niet ontbreken. Daarom vindt u in ons assortiment feestverlichting in diverse vrolijke kleuren. Wanneer u van afwisseling houdt, dan kunt u kiezen voor RGB-lampen. RGB staat voor rood, groen en blauw, maar deze lampjes hebben doorgaans alle kleuren van de regenboog. Verder zijn er kleurrijke ledstrips of ledspots die automatisch van kleur veranderen en die u eenvoudig met een afstandsbediening kunt bedienen.


Met led-sfeerverlichting blijft uw energiefactuur ook feestelijk

Veel feestverlichting is uitgerust met ledlampjes. Dat heeft de volgende redenen:

  • Led is energiezuinig, zodat uw energiefactuur binnen de perken blijft.
  • Led gaat lang mee, zodat u uw verlichting nog jarenlang voor diverse feesten kunt gebruiken. 
  • Led wordt niet snel warm. Daarom is dit soort verlichting veilig voor uw gasten.

Maar led heeft nog veel meer voordelen. Zo zijn led-lichtslangen en lichtslingers dankzij hun hoge IP-waarde bestand tegen regen en wind en daardoor zeer geschikt om buiten op te hangen. Binnen kunt u diverse lichtgevende figuren, ledkaarsen, lichtkettingen en nog veel meer decoratieve verlichting ophangen. Voor Halloween hebben wij in onze webshop griezelige led-pompoenen en skeletten en voor Kerstmis kunt u bij ons terecht voor speciale kerstverlichting.


Veel variatie, veel sfeer

Wat de gelegenheid ook is, op lampen24.be vindt u een brede waaier aan sfeerverlichting, feestverlichting en decoratieve verlichting, dat u spontaan een feestje zou willen bouwen. Zo hebben wij bijna 1000 producten die uw woning tot een ware feesttempel kunnen omtoveren. Werp maar eens een blik op de verschillende kaarsen, strips, glasvezelsets, lichtslangen en lichtslingers. Vindt u niet helemaal wat u zoekt, dan vindt u ook talloze soorten feestelijke verlichting in onze categorieën binnenverlichting en buitenverlichting.

Alleen al de ruime keuze doet u zin krijgen om te feesten.


  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 60 dagen bedenktijd

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 korting

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.