Zwarte hanglampen

Onze aanbevelingen binnen deze categorie

  Zwarte hanglampen

  New Shades of Black

  Welke zwarte hanglampen zijn bijzonder trendy?

  Zwarte hanglampen zijn verkrijgbaar in nieuwe, fascinerende ontwerpen voor zowel moderne interieurs, in de Industrial Style, of passend bij een Skandi- of Vintage-interieur. Tegenwoordig zijn minimalistische vormen en zwarte lampenkappen in een materiaalmix met hout in trek. Daarnaast is de combinatie van een vanbuiten zwarte en vanbinnen goudkleurige kap bijzonder populair. Dit zwarte en gouden ontwerp combineert gezellig licht met de elegantie van zwart.

  hanglamp zwart
  zwarte hanglampen
  zwarte hanglamp

  Hoe hoog moeten een hanglamp in de woonkamer hangen?

  Als de nieuwe zwarte hanglamp niet bedoeld is voor boven de eettafel, maar om de gehele ruimte te verlichten, dan raden wij een minimale afstand van 2 m ten opzichte van de vloer aan. Daarbij geldt het volgende: hoe hoger de lamp hangt, des te groter de lichtverdeling en des te uitgebreider de ruimteverlichting. De in hoogte verstelbare hanglampen verdienen hierbij een bijzondere aanbeveling.

  zwarte hanglampen
  hanglampen zwart

  Hoe hoog moet een hanglamp boven de eettafel hangen?

  In de eetkamer moet de zwarte hanglamp zo hoog hangen dat er ongeveer 80 cm of meer ruimte tussen het tafelblad en de onderrand van de lampenkap is. Op deze manier kunt u de persoon tegenover u gemakkelijk in de ogen kijken en loopt u niet het risico uw hoofd te stoten als u opstaat en gaat zitten.

  Wilt u meer weten over zwarte hanglampen of andere trendy lampen? Of hebt u een andere vraag over licht en verlichting? Neem dan contact op met onze experts – telefonisch via het nummer +32 (0) 2 - 588 1 488 of via het contactformulier.

  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

  Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

  Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

  10% korting

  *Bij een minimale uitgave van €0. Niet geldig in combinatie met andere acties.