Gips-wandlampen

Met gips-wandlampen de eigen creativiteit ontplooien

Gips-wandlampen worden gekenmerkt door een armatuur van gips. Dat is vrij ongebruikelijk voor een lamp, maar wanneer je eenmaal iets gezien hebt van wat met een dergelijk lamp mogelijk is, dan wil je er voor geen goud meer afstand van doen. Want wandlampen waarvan de behuizing vervaardigd is uit gips, zijn maximaal te individualiseren.

Met gips-wandlampen pakken we onze kinderhobby’s weer op

Al op de peuterspeelzaal beschilderen kinderen ijverig hun zelfgemaakte gipsmaskers en –sculpturen. Het hoort zelfs bijna tot de basisbezigheden van elke peuterspeelzaal. En dat niet zonder reden: gips beschilderen is een boeiende en creatieve bezigheid, waarbij de kleine of ook de volwassen kunstenaar zich fantastisch op uit leven kan. Ja, ook de groten hebben er plezier in en creëren indrukwekkende gipscomposities, die het zelfs tot aan wereldtentoonstellingen schoppen. Daarmee is het eigenlijk al gezegd: gips-wandlampen zijn inderdaad lampenproducten waarvan ware kunstwerken te maken zijn.

Gips-wandlampen: uit een eenvoudige basisvorm ontstaat een hoogwaardig unicum

Gips-wandlampen zijn er in verschillende basisvormen, waaruit vervolgens een zeer individueel lampenproduct kan ontstaan. Natuurlijk is de basisstructuur van alle deze exemplaren uit deze categorie identiek. Maar door het individueel beschilderd gips wordt de lamp echt iets heel bijzonders. Hier kan namelijk de fantasie de vrije loop gelaten worden. Of het nu motieven, versieringen of een portie bonte kunstuitingen betreft: met een wandlamp van gips is bijna alles mogelijk. Bijzonder aantrekkelijk zijn producten die uitgerust zijn met led-technologie. Door de lange levensduur van deze toonaangevende led-lichtbronnen, hun energiebesparing en hun slagvastheid, zal je lang plezier van je zelf ontworpen lamp hebben.


  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 60 dagen bedenktijd
+32 (0) 2 - 588 1 488

Ma t/m Do 09-18 uur
Vr 09-17 uur

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 Voucher

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.