Gips-wandlampen

Onze aanbevelingen binnen deze categorie

  Gipsen wandlampen

  Een moderne toepassing van dit bouwmateriaal

  Gips wandlampen uplighter

  Wat is er zo bijzonder aan gipsen wandlampen?

  Deze lampen zijn vooral erg chique: wandlampen van gips hebben een elegant wit oppervlak. Dit betekent dat deze in de gehele woning passen: in de gang, woonkamer, eetkamer en zelfs in de keuken.

  Tip voor een individuele touch: als u uw gipsen wandlamp een persoonlijke touch wilt geven of wilt zorgen dat deze beter bij de kleur van de muur past, pak dan een penseel - en laat uw creativiteit de vrije loop.

  Hoe hoog moeten gipsen wandlampen opgehangen worden?

  Als de gipsen wandlamp verblindt dan is het gedaan met het wooncomfort. Daarom moet u vermijden dat er direct in de lamp gekeken wordt. Hang lampen die naar boven en beneden schijnen ongeveer 5 cm boven ooghoogte, vaak op een hoogte tussen 1,70 m en 1,80 m.

  Tegelijkertijd zorgt dit ervoor dat de lamp optimaal te zien is in de ruimte – en dat komt de sfeer ten goede, vooral bij deze elegante wandlampen van gips!

  Wandlampen gips modern
  Gips wandlampen

  Zijn er ook dimbare wandlampen van gips?

  Mensen zijn gewend dat gloeilampen en halogeenlampen dimbaar zijn. Helaas is dit bij LED-verlichting niet altijd het geval – zoek naar speciaal ontworpen, dimbare LED-lichtbronnen.

  De eenvoudigste oplossing is kiezen voor lampen of lichtbronnen met vast geïntegreerde dimtechnologie, zoals de EasyDim-producten. Hierbij is er geen externe dimmer nodig om de lamp te dimmen.

  Voor meer details verwijzen wij u naar de respectievelijke producten.

  Waarom is LED de beste keuze voor gipsen wandlampen?

  Comfortabel licht, een lange levensduur, lagere elektriciteitskosten – LED-lampen zijn inmiddels niet meer weg te denken uit ons huis en deze zijn er ook voor gipsen wandlampen.

  Gemodelleerd licht, zoals bijvoorbeeld lichtpunten of lichtkegels, komt nóg beter tot zijn recht met LED. Dit komt doordat LED-lampen net als halogeenlampen puntlichtbronnen zijn. Hierdoor onderscheidt het licht zich met duidelijkere contouren van de schaduw.

  Wandlampen gips

  Wilt u meer weten over wandlampen van gips of een ander onderwerp met betrekking tot licht en verlichting? Neem dan contact op met onze experts – telefonisch via het nummer +32 (0) 2 - 588 1 488 of via het contactformulier.

  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

  Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

  Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

  €15 korting

  *Bij een minimale uitgave van €80. Niet geldig in combinatie met andere acties.