Plafondspots

Onze aanbevelingen binnen deze categorie

  Er gaat niets boven plafondspots

  Elke ruimte is anders en wordt anders gebruikt: juist daarom is individuele verlichting belangrijk. Plafondspots zorgen dankzij de flexibele spots voor het perfecte licht.

  Plafondspots met vier spotjes

  Uit welke plafondspots kan ik kiezen?

  Individuele verlichting: bij plafondspots geldt dit niet alleen voor de richting van het licht, maar ook voor het ontwerp. Want plafondspots zijn verkrijgbaar in alle kleuren en stijlen, van retro en vintage tot industrieel.

  Bovendien verschillen plafondspots qua aantal lampen. Dat wil zeggen dat de meeste modellen ook beschikbaar zijn met meer of juist minder lampen. Hierdoor is het gemakkelijker om de perfecte plafondspot te vinden voor elke kamergrootte.

  Waarom zijn LED-lampen ideaal voor plafondspots?

  Lange tijd waren halogeenlampen de eerste keuze bij plafondspots, voornamelijk vanwege hun compactheid en de verschillende beschikbare spotvarianten. Tegenwoordig zijn er echter efficiëntere LED-alternatieven. Hiermee bespaart u 60% energie én kosten en geniet u van comfortabel licht en een lange levensduur van de verlichting.

  Plafondspots met glas
  Plafondspots
  Plafondspots

  Hoe kan ik plafondspots op de juiste manier richten?

  Objecten accentueren of een groot oppervlak verlichten? Afhankelijk hiervan richt u de individuele spots. Hetzij gericht op bijv. een schilderij of kast om deze te accentueren, hetzij onder een brede hoek om de ruimte volledig te verlichten.

  Tip: test de richting van de schijnwerpers terwijl u zit of staat, alvorens u de ladder weer in de garage zet. Mocht er ergens verblinding optreden, dan kunt u snel aanpassingen maken.

  Heb ik een transformator nodig voor mijn plafondspots?

  Plafondspots worden meestal direct op 230 volt aangesloten, net als gewone plafondlampen. In de winkel vindt u dit in de productdetails terug onder de aanduiding "Voedingsspanning (V) 230". Als er extra drivers nodig zijn, dan staat dit natuurlijk ook vermeld in de productbeschrijving.

  Zijn alle plafondspots zwenkbaar?

  Over het algemeen kunt u alle spots zwenken en kantelen. Er zijn echter ook modellen met vaste spots Lees voor de zekerheid daarom de productbeschrijving door alvorens u tot aankoop overgaat.

  Plafondspot

  Wilt u meer weten over plafondspots of een ander onderwerp met betrekking tot licht en verlichting? Neem dan contact op met onze experts – telefonisch via het nummer +32 (0) 2 - 588 1 488 of via het contactformulier.

  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

  Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

  Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

  €15 korting

  *Bij een minimale uitgave van €80. Niet geldig in combinatie met andere acties.