Plafondspots

Halogeenspots: de betere gloeilamp voor optimaal licht

De halogeentechniek maakt, ten opzichte van de gebruikelijke gloeilamp, een lange levensduur mogelijk. De reden: aan het gasmengsel in het lampenglas worden halogenen toegevoegd, die de afzetting van metaalatomen, afkomstig van de gloeidraad, aan het glas voorkomen en het materiaal weer terug naar de gloeidraad leiden. Daar slaat het materiaal weer neer, waardoor de levensduur van de lichtbron verhoogd wordt. Deze – en nog vele andere – eigenschappen van de halogeentechnologie, maken de halogeenspot tot een attractieve lichtbron voor de accentverlichting in uw interieur.

Halogeenspots zorgen voor een individuele lichtinvulling van bepaalde zones of gehele ruimtes

Al naar gelang een halogeenspot afzonderlijk of in een meerlichts product verschijnt, laten zich verschillende lichtconcepten met dit product realiseren. Als één-lichts spot wordt ze graag gebruikt voor het aanbrengen van accenten. Als meerlichts spot vindt ze haar plek in de basisverlichting. In beide gevallen profiteert de ruimte van de technische voordelen van halogeenspots. Ze brengen een zeer goede kleurweergave en ook een onbeperkte dimbaarheid met zich mee. Dat laatste wordt mogelijk gemaakt door een principe, die terug te vinden is bij de gloeilamp. Zo kan in elke ruimte een verlichting gerealiseerd worden die aan elke situatie en behoefte aan te passen is.

Halogeenspots: alles draait om het licht!

Een discreet en professioneel design domineert de productcategorie van de halogeenspots. Het gaat bij deze producten namelijk om de lichtwerking – deze moet worden aangepast op de ruimte en de stijl. Is een product decent vormgegeven en beschikt ze over een net zo decente kleurstelling, dan houdt ze zich bijvoorbeeld in een klassieke inrichting netjes op de achtergrond, zodat ze het totaalplaatje niet verstoort. De accentverlichting kan daardoor onbegrensd door alle producten uit de categorie halogeenspots gerealiseerd worden.


  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 60 dagen bedenktijd
+32 (0) 2 - 588 1 488 Service

Ma t/m Do 09-18 uur
Vr 09-17 uur

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 Voucher

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.