Zaklampen

Zaklampen en hoofdlampen: Kleine lamp met een groot lichteffect

Zaklampen hebben in technisch opzicht steeds meer te bieden

Als je kijkt naar de functies van moderne zaklampen, zijn zij niet alleen lichttechnisch van hoog niveau. Moderne zaklampen hebben steeds vaker betere eigenschappen: ze zijn stoot- en schokvast, hebben een spaarstand en aparte standen voor een constante of knipperende verlichting. Een zaklamp met krypton- of xenonlamp als lichtbron heeft een zeer hoge lichtopbrengst, tot 200% meer licht dan standaard gloeilampen. Het is ook handig, als de zaklamp een draagband heeft die je aan je riem kunt bevestigen. Op die manier heb je je zaklamp altijd bij de hand.

De levensduur van een zaklamp hangt niet in de laatste plaats af van de gekozen stroombron. Zaklampen werken zowel op accu's als op batterijen. Meer informatie over de verschillende soorten accu's en hun levensduur is te lezen in de productbeschrijving van de accu.

Een hoofdlamp biedt voldoende licht en houdt je handen vrij

Bij het 's avonds joggen is een hoofdlamp zeer praktisch en bijna onmisbaar uit oogpunt van veiligheid. Wat heeft gezonde sport voor zin, als je door onvoldoende verlichting gewond raakt? Met een hoofdlamp kun je je bij de meest uiteenlopende bezigheden ongehinderd bewegen omdat je je handen immers altijd vrij hebt. Daarom wordt een hoofdlamp ook veel gebruikt bij klimmen of reparatiewerkzaamheden.


  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 60 dagen bedenktijd
+32 (0) 2 - 588 1 488 Contact

Ma t/m Do 09-18 uur
Vr 09-17 uur

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 korting

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.