TIPS
tuinhuis verlichting

TUINHUIS-VERLICHTING

Wellness-oase & praktische ruimte

Tuinhuisjes worden vaak gebruikt als schuurtje voor gereedschap. Comfortabel ingericht zijn deze echter ook een heerlijk gezellig toevluchtsoord voor elk seizoen. Of u nu 's avonds bij het tuinhuis de barbecue aanslingert, er met een boek en een hapje en drankje ontspant of op zoek bent naar een specifiek stuk gereedschap: je hebt altijd goede verlichting nodig in en rondom je tuinhuis.

Lampen voor het tuinhuis

LED-verlichting voor binnen

LED-verlichting voor binnen

LED-verlichting verbruikt minder elektriciteit. Met deze technologie zijn er nauwelijks nog grenzen aan de binnenverlichting van het tuinhuis - met hang-, vloer- en tafellampen maak je het huisje in je tuin écht gezellig. Als je de ruimte gebruikt als opslagruimte, dan moet de verlichting vooral functioneel zijn: plafond- of wandspots die je naar wens kunt richten, zijn dan het meest geschikt.

Buitenlampen met bewegingsmelder

Buitenlampen met bewegingsmelder

Buitenverlichting voor het tuinhuis met een bewegingssensor zorgt voor meer veiligheid en comfort. Op elk moment van het jaar loodst de buitenlamp ons veilig op en neer door onze tuin door op betrouwbare wijze het licht in te schakelen wanneer wij dat nodig hebben. Ook tuinpadverlichting, sokkellampen en buitenwandlampen verdienen in dit kader een speciale vermelding.

Gevellampen op zonne-energie

Gevellampen op zonne-energie

Lampen op zonne-energie gebruiken de zon als duurzame energieleverancier. Voor het tuinhuis is dit een bijzonder praktische optie, omdat u geen kabels hoeft te leggen. De gevellampen hebben geen elektriciteitskosten, maar afhankelijk van het product hebben deze wel een bepaald aantal uren zonlicht nodig om op te laden.

Decoratieve lampen

Decoratieve lampen

Nadat je de praktische verlichting van het tuinhuis hebt aangebracht, maak je met decoratieve lampen het totaalbeeld op geheel eigen wijze compleet. Met traditionele gloeilampen, sfeervolle lichtkettingen en lampen met grondspies voor accentverlichting breid je het verlichtingsconcept rondom je eigen rustige oase in de tuin stijlvol uit.


Tips voor verlichting in en rond het tuinhuis

tuinhuis lampen

Tuinhuislampen met batterij/accu

Met name als je je tuinhuis gebruikt om tot rust te komen of om feestjes te vieren is flexibele verlichting bijzonder praktisch. Draagbare LED-lampjes met oplaadbare batterijen kun je gemakkelijk op tafel plaatsen en later weer eenvoudig opruimen.

slimme tuinverlichting

Een slim tuinhuis

Ongeacht of het nu om LED-strips, slimme tuinpadverlichting, sokkellampen of spots met grondspies gaat: slimme verlichting verhoogt de gezelligheid en individualiteit rondom het tuinhuis. De van kleur veranderende lampen zorgen voor veel sfeer tijdens een heerlijk avondje in de buitenlucht.