LED-hanglampen

Onze aanbevelingen binnen deze categorie

  LED-hanglampen - moderne technologie voor een klassieker

  Naast plafond-, wand-, tafel- en vloerlampen behoort de hanglamp tot de must-haves op het gebied van verlichting voor thuis. Hoe krijgen we anders zo'n mooi en spectaculair licht aan onze eettafel? Daarnaast voegt u natuurlijk ook tot in de kleinste details uw eigen stijl toe in uw kamers. Deze klassieker beschikt nu ook over moderne LED-technologie en dit maakt hem nóg onovertroffener. Overtuig uzelf van dit lumineuze dreamteam!

  Op welke hoogte moet een LED-hanglamp opgehangen worden?

  U zit aan tafel en wilt degene aan de andere kant van de tafel helemaal niet zien - en daarom hebt u deze hanglamp besteld? Dan hoeft u de volgende regels niet te lezen en kunt u doorgaan naar de volgende vraag. Voor alle anderen geldt: u kunt uw LED-hanglamp het beste 80 tot 100 cm boven de tafel hangen. Dan kunt u de persoon tegenover u in de ogen kijken en niemand zal zijn of haar hoofd stoten als hij of zij gaat zitten of opstaat. Als het gesprek ooit een andere, onverwachte wending neemt: een in hoogte verstelbare hanglamp is altijd een goede keuze!

  En wat als de hanglamp niet boven een tafel hangt, maar vrij in de keuken of woonkamer moet hangen?

  Dan kunt de hanglamp het beste ruim twee meter boven de vloer ophangen - tenzij u bezoek krijgt van een basketbalteam. Ook dan is een in hoogte verstelbare LED-hanglamp altijd een goede keuze!

  In hoogte verstelbare LED hanglamp Auron

  Zijn LED-hanglampen in hoogte verstelbaar?

  Ja, dat zijn ze. Ten minste de meeste hanglampen. Maar niet allemaal. Of een LED-hanglamp al dan niet in hoogte verstelbaar is, hangt volledig af van het product in kwestie. Geen paniek: let bij de productdetails van de LED-hanglamp van uw keuze gewoon op of in de kolom "In hoogte verstelbaar - Ja" staat en u kunt aan de slag. Dat mag dan ook wel. Want als een hanglamp in hoogte verstelbaar is, dan is dit echt een praktische functie. U hoeft alleen de schuifkabel naar wens af te stellen en de lamp verspreidt het licht vanuit een iets hogere of lagere positie.

  Zijn er ook LED-hanglampen met touchdimmer verkrijgbaar?

  Ja, die zijn er. En deze lampen zijn superhandig. Echt waar. Om de helderheid aan te passen, hoeft u alleen maar het licht aan te raken - zoals de naam touchdimmer doet vermoeden. Maak het een beetje schemeriger - perfect toch voor een date? Of moet het echt helder zijn, omdat er nog wat papierwerk ligt te wachten? Voor al deze en nog veel meer situaties is een touchdimmer heel handig. Wilt u nóg meer gemak? Geen punt. Sommige LED-hanglampen met touchdimmer beschikken ook over een geheugenfunctie. Dus de volgende keer dat u de lamp inschakelt, geeft deze precies de helderheid die u de vorige keer hebt gekozen.

  Hoe kunt u zien of de lamp een touchdimmer heeft? Wees niet bang. Dat is gemakkelijk. Zoek in de productdetails in de kolom "Dimmer" naar de woorden "Met touchdimmer" en u hebt het antwoord.

  Aantrekkelijke, goudkleurige LED hanglamp Lio
  Aantrekkelijke, goudkleurige LED hanglamp Lio
  Aantrekkelijke, goudkleurige LED hanglamp Lio

  Wilt u meer weten over dimmers voor LED-hanglampen of hebt u een specifieke vraag? Pak dan uw telefoon en bel onze klantenservice via het onderstaande telefoonnummer. U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen.

  Zijn er ook LED-hanglampen met afstandsbediening?

  Hier drukken of ook eens daar. Of toch liever hier en dan weer daar. En dan eens kijken wat er gebeurt. Ja, zo'n afstandsbediening is interessant. En ook nog eens handig. Bijvoorbeeld ook bij LED-hanglampen. Zoals veel andere lampen kunnen ook deze moderne lampen met afstandsbediening geleverd worden. En daarmee kunt u naar hartenlust...

  • de lichtkleur veranderen. Wilt u liever warmwit, universeel wit of daglichtwit?
  • wisselen tussen de meest verschillende kleuren. Rood, groen of toch liever blauw?
  • de helderheid veranderen. Dat wil zeggen: dimmen naar believen.

  Een afstandsbediening en de mogelijkheden die deze biedt, zijn niet voldoende voor u? U wilt echt het volledige programma? Ook voor uw LED-hanglamp? Dan moet u kiezen voor bediening via uw smartphone. En voor smarthome-verlichting. Bijvoorbeeld Philips Hue. Misschien vallen aanwezigheidssimulaties, de keuze tussen 16 miljoen kleuren en spraakbesturing beter in de smaak.

  Welke materialen en designs zijn het populairst bij LED-hanglampen?

  Met eikenhout uitgeruste led hanglamp Lian
  Krachtige LED pendellamp Eline met 3 ringen
  LED hanglampe

  Nou, er zijn...

  • zeer eenvoudige en puristische ontwerpen, die zonder veel bling bling en omhaal prachtig stralende statements maken. De zeer slanke designs zijn echter pas mogelijk met LED-technologie, die zeer compact kan worden verwerkt.
  • langwerpige vormen in verschillende designs en materialen - in goud of hout, gedraaid of als rechte lijn. Helemaal top voor de verlichting boven grote rechthoekige tafels.
  • Lampen van hout of met houten elementen.  Gezelligheid is hier de troef.
  • Lampen met stoffen lampenkap(pen). Dat is pas echt sfeervol.
  • de industriële stijl. Beton, buizen en zichtbare slijtage. Voor een klein beetje industriële chic in uw huis. Of juist wat meer.
  • glazen lichtkunstwerken. Omdat glas een revival beleeft! In de meest verschillende vormen, kleuren en vooral in zijn transparante vorm is glas een echte topper.

  Ook liefhebbers van klassiek design komen echter aan hun trekken met LED-hanglampen. Want zelfs als een lamp over moderne technologie beschikt, dan betekent dit niet automatisch dat er ook sprake is van moderne designs. Ook bij LED-hanglampen kiest u de lamp die het beste bij uw smaak en inrichtingsstijl past. Of het nu helemaal trendy of juist klassiek is.

  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

  Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

  Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

  €15 korting

  *Bij een minimale uitgave van €80. Niet geldig in combinatie met andere acties.