Buitenverlichting

De mooiste buitenverlichting voor uw woning

Of u nu vrienden wilt verwelkomen of ongenode gasten wilt afschrikken, de juiste buitenverlichting kan – ironisch genoeg – beide functies vervullen. Buitenverlichting geeft uw woning of zaak extra sfeer. In onze webshop vindt u meer dan 300 verschillende artikelen op het vlak van buitenverlichting. Zo vindt u hier exemplaren die u met een schakelaar kunt bedienen, maar ook modellen met licht- of bewegingssensoren. Dat buitenverlichting niet alleen draait om verlichting boven uw voordeur, bewijzen de verschillende soorten die u op lampen24.be kunt vinden. Zo vindt u onder andere:

 • Tuinverlichting 
 • Buitenlampen op zonne-energie 
 • Wandlampen 
 • RVS-lampen 
 • Lampen met bewegingssensoren 
 • Huisnummerverlichting 
 • Ledlampen 

Deze soort verlichting hebben wij in verschillende stijlen. Zo vindt u in ons aanbod niet alleen moderne en huiselijke, maar ook klassieke lampen.

Langer genieten van uw tuin met de juiste verlichting

Uw tuin is in de zomer zoals een tweede living. Net als uw living heeft ook uw tuin de juiste inrichting en verlichting nodig, zodat er een gezellige sfeer ontstaat. Met de juiste verlichting kunt u, ook na zonsondergang, genieten van mooie avonden in uw tuin. In onze collectie vindt u onder andere tuinspots, buitenverlichting op zonne-energie en terraslampen. Zelfs voor waterdichte vijververlichting kunt u bij ons terecht. Ook onze buitensokkels en pendellampen kunnen geschikt zijn, naar gelang het soort tuin en de grootte ervan.

Welkom of juist niet? Wandlampen geven het gewenste effect

De eerste indruk is goud waard. Een mooie wandlamp voor uw buitenmuur geeft uw gasten en klanten het gevoel dat ze welkom zijn. Onze wandlampen geven uw voorgevel extra cachet. We kunnen u verschillende stijlen wandlampen aanbieden: trendy-modern, rustiek-charmant, romantisch, roestvrijstalen lampen en energiebesparende ledlampen.

Maar sommige ‘gasten’ wilt u juist op afstand houden. Onze buitenwandlampen met bewegingssensoren houden nieuwsgierige nachtelijke bezoekers op afstand en geven een gevoel van veiligheid. En terecht: in woningen met buitenwandlampen met bewegingssensoren worden tot 30% minder inbraken gepleegd.

Roestvrijstalen buitenlamp: een juweel voor uw huis

Hebt u het geluk in het bezit te zijn van een stijlvolle, chique woning? Met een passende buitenlamp wordt uw woning in de ‘spotlights’ gezet zoals een kunstwerk in een museum. Door te opteren voor een elegante roestvrijstalen lamp toont u de bescheiden, stijlvolle smaak van de ontwerper. Door zijn elegante kleur en tijdloze uiterlijk trekt u gegarandeerd de aandacht van elke voorbijganger. Maar behalve een esthetische functie is een roestvrijstalen wandlamp zeer duurzaam en tegen elk noodweer bestand. Uw woning is blijvend, uw lamp zou dat eigenlijk ook moeten zijn.

Wandlampen met bewegingssensoren, veilig en milieubewust

Roestvrijstalen wandlampen, maar ook andere wandlampen, kunnen worden voorzien van een handige bewegingssensor. Op die manier gaat het licht enkel aan als er iemand in de buurt van uw woning komt en deze functie heeft bovendien tal van voordelen:

 • Het licht brandt alleen als het nodig is. Het is daardoor milieuvriendelijk en beter voor uw portemonnee.
 • Het houdt mogelijke inbrekers op afstand. Goed verlichte paden en woningen worden door mensen met duistere bedoelingen het liefst vermeden.
 • Bewegingssensoren vergroten de veiligheid doordat ze de paden in de voortuin en de ingang van uw huis verlichten. Zo kunnen u en uw gasten oneffenheden zoals drempels en obstakels beter zien. 

U kunt ook kiezen voor een lamp met een schemerschakelaar. Deze lamp wordt uitsluitend ingeschakeld bij een bepaalde donkertegraad. Zo hoeft u er zelf niet eens meer aan te denken om uw licht aan te doen als het donker wordt en wordt u door uw eigen licht verwelkomd als u een keer iets later thuiskomt.

Huisnummerverlichting - zet uw huisnummer in de spotlights

In onze webshop zijn ook verschillende vormen van huisnummerverlichting aanwezig. Met deze vorm van verlichting zet u uw huisnummer in de spotlights en kunnen bezoekers uw huis gemakkelijker vinden. Maar het is niet alleen in esthetisch opzicht goed om huisnummerverlichting te installeren: ook taxichauffeurs, postbodes en hulpdiensten kunnen een bepaald huis zo veel sneller vinden. Vandaar dat huisnummerverlichting op veel plaatsen in Duitsland verplicht geworden is. Is de huisnummerverlichting voorzien van zonnetechniek, dan is men volkomen onafhankelijk van stroom. Ook leds worden vaak in huisnummerverlichting gebruikt, omdat deze vorm van verlichting degelijk en duurzaam is.

Led, gemaakt voor buitenverlichting

Dat ledverlichting de toekomst is, is te merken aan de populariteit van deze soort lamp. Led heeft vele voordelen. Het verbruikt minder stroom en het gaat langer mee. Maar voor buitenverlichting heeft led nog meer voordelen. Zo produceert ledverlichting minder warmte en heeft het een lagere netspanning. Dit is vooral voor buitenlampen een voordeel, omdat dit de kans op kortsluiting door regen vermindert. Geen wonder dat we ledverlichting steeds vaker in straatlantaarns zien.

Omdat ledverlichting een moderne techniek is, denken veel mensen dat het een trendy en moderne vorm van verlichting is. Natuurlijk vindt u bij lampen24.be ook een groot assortiment aan moderne ledlampen. Maar led-wandlampen zijn ook in klassiekere modellen gemaakt van smeedijzer, koper, messing of roestvrij staal.

Met de juiste buitenlamp voelt u zich buiten ook thuis

Op lampen24.be vindt u de meest uiteenlopende buitenlampen in de stijlen modern, huiselijk en zelfs klassiek. Tevens vindt u hier design buitenverlichting en de meest uiteenlopende lampentypes zoals buitensokkels, pendellampen en zelfs milieuvriendelijke tuinspotjes voorzien van zonnepanelen. Buitenverlichting is er niet alleen om uw tuin gezellig te verlichten of uw woning veiliger te maken, maar ook om uw woning of zaak extra in de spotlights te zetten. Wij bieden u een uitgebreid assortiment aan.

Of u nu kiest voor een romantische, frivole stijl of een trendy, modern ontwerp, alle buitenlampen hebben één ding gemeen: ze heten u van harte welkom door hun uitnodigende uitstraling. Het is niet gemakkelijk om te kiezen uit onze 3000 buitenlampen. Kies daarom een lamp die bij uw huis past. Zo voelt u zich thuis telkens als u het licht aan de voorgevel ziet branden en het geeft bovendien een veilig en fijn gevoel.


 • Keuze uit 30.000 lampen
 • Gratis verzending vanaf € 50
 • Gratis retourneren
 • 30 dagen bedenktijd
+32 (0) 2 - 588 1 488

Ma t/m Do 08-18 uur
Vr 08-17 uur

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 Voucher

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.