Stoffen wandlampen

Stoffen wandlampen overtuigen door hun luxe materiaal: stof

Stof is door de eeuwen heen al ontelbare malen gebruikt in gebruiksvoorwerpen en kunstwerken. In het oude China ontstonden bijvoorbeeld de mooiste zijdeproducten, die in de gehele wereld geliefd waren en tegen hoge prijzen verkocht werden. Onder andere zijden kledingstukken waren erg in trek. Vandaag de dag vind je zijde zelfs terug in wandlampen, die doordat ze op ooghoogte hangen, zeer representatief zijn. Vaak zijn zulke stoffen wandlampen zeer moderne lichtverspreiders met een indrukwekkend goede combinatie tussen de armatuur en de kap. Het ruime aanbod maakt het mogelijk een product te kiezen die uw interieur het beste weerspiegelt en uw stijl onderstreept.

Een aantrekkelijke lichtbron voor aan de wand: de stoffen wandlamp

De stoffen wandlamp is, zoals de naam al doet vermoeden, met een textielkap uitgerust. Ze zijn de mogelijkheid bij uitstek om aantrekkelijke interieuraccessoires op ooghoogte te plaatsen. Wandlampen ziet men namelijk doorgaans eerder als bijvoorbeeld plafondlampen. Daarom is de stijl en het uiterlijk van dit product bijzonder belangrijk, naast dat er natuurlijk ook naar een bij de woonsituatie passende lichtsterkte en -kleur gekeken moet worden. Voor de verschillende woonsituaties waarin wandlampen een plekje kunnen krijgen, zijn er verschillende wandlampen verkrijgbaar. Zo is er voor iedereen een geschikte wandlamp verkrijgbaar, speciaal bestemt voor bijvoorbeeld de woonkamer, hal of kelder. Het spreekt voor zich dat lampen die vanaf de wand licht verspreiden en die op ooghoogte hangen, niet mogen verblinden. De stoffen kap voorkomt verblinding, maar laat het licht toch voldoende door en verspreidt daarbij een bijzondere charme.

Een wandlamp met een stoffen kap is in de meest verschillende modellen en vormen verkrijgbaar

De categorie stoffen wandlampen biedt u meer dan alleen lampen met een witte kap. Natuurlijk zijn deze laatsten bijzonder geliefd en komen ze door hun pure en geruststellende werking goed tot hun recht in bijvoorbeeld slaapkamers. In andere ruimtes echter, gebruikt men vandaag de dag ook graag modernere varianten, die onder andere met zwarte stof zijn uitgerust. Zo’n zwarte stoffen kap vormt samen met een glanzend zilveren armatuur vaak een luxe combinatie. Verder zijn er dan nog de wandlampen met motiefjes, of bestaat er de mogelijkheid lampen zelf van een motief te voorzien.


  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen bedenktijd
+32 (0) 2 - 588 1 488

Ma t/m Do 08-18 uur
Vr 08-17 uur

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 Voucher

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.