Plafondlampen van Artemide

Plafondlampen van Artemide

Moderne verlichting made in Italy

Veel meer dan alleen een lamp: Artemide plafondlampen zijn esthetische kunstwerken met geavanceerde technologie. De moderne stijliconen van het Italiaanse bedrijf, opgericht in 1960, sieren de mooiste hotels, de beste restaurants, de grootste kantoren - en de kamers van echte verlichtingsexperten!

Pirce Micro

by G. M. Scutellà

Lichtshow: De ringen worden van onder naar boven verlicht, zodat ze een fascinerend lichtpatroon op het plafond projecteren waardoor indirecte verlichting ontstaat.

Hier ontdekken

Skydro

by R. Lovegrove

Organic Favorite: De afzonderlijke elementen lijken wel glanzende zilveren druppels die indirect licht op het plafond projecteren. Hierdoor wordt er een gezellige lichtsfeer gecreëerd.

Hier ontdekken

Chlorophilia 2

by R. Lovegrove

Bloemenfantasie: De transparante PMMA-elementen lijken wel zwevende bladeren. Het indirecte licht creëert indrukwekkende effecten op het plafond. Wat een prachtig lichtspektakel!

Hier ontdekken

nh S3 14

by Neri & Hu

Oriëntaals purisme: De Chinese ontwerpers ontwikkelden uit traditionele oosterse lantaarnelementen individualiseerbare lampen voor een moderne interieur.

Hier ontdekken

Decomposé

by Atelier Oï

Een leuk design: geïnspireerd door serpentine is deze lamp met zijn prachtige kleuraccent een echte eye-catcher. Perfect voor liefhebbers van intense kleuren.

Hier ontdekken

Miconos

by E. Gismondi

Glass meets classic steel: De stalen elementen van deze lamp hebben een klassieke messing-touch en harmoniëren perfect met de glazen lampenkap.

Hier ontdekken

Nur Gloss

by E. Gismondi

Dubbele functie: naast gericht licht voor bijvoorbeeld eettafels biedt deze armatuur ook indirect licht op het plafond. Deze lamp is te bedienen via de Artemide app.

Hier ontdekken

Tolomeo

by M. de Lucchi & G. Fassina

Chic voor de woonkamer: In plaats van de traditionele metalen lampenkap heeft deze versie uit de legendarische lampenserie een sierlijke kap van perkamentpapier.

Hier ontdekken

Logico

by G. Reichert & M. de Lucchi

Deze lamp heeft klasse: Deze imposante en gezellige lamp van mondgeblazen glas verrijkt private kamers, hotels en restaurants.

Hier ontdekken

  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

10% korting

*Bij een minimale uitgave van €0. Niet geldig in combinatie met andere acties.